A végén még jó lesz a Pókember-mentes Pókember-film!

Horrorisztikus trailer jött ki a Venomhoz, Tom Hardy most is eszelősen jó benne!

Űrszörnyes horrornak is beillő előzetest kapott a Sony stúdió idén ősszel mozikba kerülő, Pókember nélküli Pókember-mozifilmje, a Venom. Tom Hardy igencsak félelmetesen hozza benne a címbéli szörnyet, ami lényegében egy embereket megszálló, önálló életet élő, hegyes fogú, kígyónyelvű, beszélő fekete trutyi – és akármilyen idétlenül hangzik mindez, máig ő a Pókember-képregények legmenőbb szereplője Peter Parker után!

Venomot a magyar képregényrajongók is jól ismerik, hiszen anno a Kandi Lapokban is szerepelt már, mint „gonosz Pókember”. Ott is egy szimbiótaként telepedett rá egy-egy emberre, hogy azok aztán a fekete szuperhősdresszben mindenféle gonosz dolgot műveljenek. Így járt többek között Peter Parker is, később pedig az újságíró Eddie Brock – a Venom-mozifilmben őt alakítja Tom Hardy.

Venomot egyébként az eredeti Marvel-kánon szerint maga Pókember hozta át a Földre a dimenziókon túli Titkos Háborúból. Szegény hálószövő azt hitte, Amerika kapitányék szupergonoszok felett aratott győzelmének jutalmaként kapott egy új, intelligens, fekete pókruhát a Túlontúlitól...

A filmváltozatban persze nem ez lesz az eredetsztori, hiszen Pókember eleve nem is szerepel benne, sőt, Venom is egy idegen létforma, amivel a gonosz földi tudósok kísérleteztek Dr. Carlton Drake (Riz Ahmed) vezetésével, csak a furcsa lény elszabadult, és megtalálta magának a szerencsétlen Eddie Brockot. Állítólag a Marvel-képregények másik híres szimbiótája, a Venomból kiszakadt Carnage, azaz Vérontó/Mészárszék is benne lesz a filmben (a pletykák szerint Woody Harrelson fogja alakítani), sőt, Venom ivadéka, Riot is felbukkan majd. Sajnos azt majd csak az októberi premieren tudjuk meg, hogy tényleg igazak voltak-e ezek a pletykák. (via Independent)