Gwyneth Paltrow óriásit spoilerezett a Bosszúállók 4-ről?

A rajongók ismét a csupa női szuperhősös Marvel-mozifilmről kezdtek spekulálni.

Eléggé spoileres kép kering a neten Gwyneth Paltrow-ról, aki 2008 óta alakítja Tony Stark, azaz a Vasember Pepper Potts nevű asszisztensét és nagy szerelmét, és szinte nincs is olyan Marvel-film, amiben ne szerepelt volna az elmúlt 10 évben. Természetesen benne lesz a 2019 májusában mozikba kerülő Bosszúállók 4-ben is, aminek a forgatásáról most egy igen-igen spoileres kép került ki a közösségi médiába.

Vigyázat, spoilerveszély!!!

Mi szóltunk!

Ha a fenti kép nem egy ügyes photoshop-trükk, akkor nagy valószínűséggel Gwyneth Paltrow épp Pepper Potts saját Vasember-páncélját viseli rajta, ami arany-vörös árnyalatok helyett ezüstben és bíborban (lilában?) pompázik! A Rescue Armor a képregényekben már megjelent abban a történetszálban, amiben Tony Stark eltűnt, Norman Osborn megkaparintotta a Stark iparvállalat technológiáját, és egy fiatal tudós, Riri Williams is saját Vasember-páncélra tett szert. Ezekben a történetekben Virginia Potts a női olvasók legnagyobb örömére Rescue, azaz Megmentő néven szerepelt, egy Hadigépéhez hasonló, szupererőt, repülést, mágneses erőteret és más képességeket biztosító, egyedi testpáncélzatban.

A rajongók a Rescue-öltözék felbukkanása miatt természetesen újra elkezdtek spekulálni arról, hogy ezzel fogja felvezetni a Disney a korábban már belebegtetett, csupa női szuperhősből álló Bosszúállók-filmet, amiben állítólag benne lesz Gamora, Darázs, Fekete Özvegy, Valkűr, Mantis, Nebula, a Skarlát Boszorkány és Marvel kapitány is. (via Geektyrant)