Hatalmas csalódás a Toy Story-előzményfilm első előzetese

A nagyszájú űrhajósbábu, Buzz Lightyear előéletét bemutató Pixar-animációnak, a Lightyearnek semmi köze a Toy Story-filmekhez.

Tavaly év végén lehetett róla először hallani (mi is beszámoltunk róla), hogy a Toy Story-filmek nagyszájú, de szimpatikus űrhajósbábja, Buzz Lightyear saját animációs filmet kap, amelyben megismerhetjük az eredettörténetét. Azt már akkor lehetett tudni, hogy a figura hangja a Toy Story korábbi részeitől eltérően nem Tim Allen, hanem az elsősorban Amerika Kapitányként ismert Chris Evans lesz.

Forrás: Fórum Hungary


Most azonban további, még keservesebb csalódás éri a Toy Story-rajongókat, hiszen a minap nyilvánosságra hozott teaser trailerből kiderül, hogy a magyar mozikban jövő június 16-án bemutatandó Lightyearnek a világon semmi köze az életre kelt játékokról szóló mozikhoz, hiszen nem az ikonikus asztronauta-játékfigurát mutatja be, hanem magát az űrhajóst, akiről mintázták.


A Lightyear tehát még véletlenül sem egy újabb Toy Story-rész (sajnos), hanem egy családbarát űrhajósfilm, amely azt meséli el, hogyan lesz a Buzz Lightyear nevű fiatal tesztpilótából valódi űrhajós. A másfél perces előzetesben láthatjuk, ahogy a karakter – David Bowie Starmanjének dallamára – elindul az űrbe (a végtelenbe és tovább), egy robotmacskával ismerkedik és végül felölti ikonikus zöld-fehér űrhajósruháját is.


(via Variety)