Hidegrázós, felemelő előzetes érkezett a Dűne 2-höz

A visszatérő Timothée Chalamet-n és Zendayán kívül az újonnan csatlakozó Austin Butlert, Florence Pugh-t és Christopher Walkent is láthatjuk benne – na meg sok háborút.

A 3 perces trailer azt foglalja össze, hogy miután az első részben Chalamet figurája, Paul Atreides az univerzum legveszélyesebb és legsivatagosabb bolygójára, az Arrakisra utazot, hogy megvédje a családját és a népét a gonosz Harkonnen seregeitől, szövetségeseket kell találnia.

Ennek érdekében a főhős szerelmével, Chanival és az általa vezetett fremen néppel szövetkezik, hogy bosszút álljon a Harkonnen családon, akik tönkretették a családját. Miközben Paul és Chani szerelme is fejlődik,

a fiúnak ki kell érdemelnie a fremenek bizalmát is.

 


Az előzetes tanúsága szerint utóbbi meg is történik (azzal, hogy hősünk megül egy jókora homokférget), ráadásul látomásai miatt elkezdik azt gondolni róla, hogy ő Kwisatz Haderach, egy olyan látnok, aki meg fogja menteni a világot. Paul végül egy izgalmas csatajelenetben megküzd Harkonnen báró unokaöccsével, az Austin Butler által alakított Feyd-Rautha Harkonnennel is.

Az említetteken kívül felbukkan még a trailerben egyebek mellett

Léa Seydoux Lady Margot-ként, de Tim Blake Nelsont is láthatjuk;

a régi arcok közül pedig Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista és Charlotte Rampling tűnik még fel. Magára a filmre sajnos egészen november 2-ig kell várnunk.


(via Variety)