Hihetetlenül vicces fejű űrlények lesznek az új Men In Blackben!

Will Smith és Tommy Lee Jones helyett Tessa Thompson és Chris Hemsworth üldözi a bolygóközi bűnözőket.

Nagyon mókás kinézetű űrlények lesznek a Men In Black: International címen futó Men In Black 4-ben – legalábbis az Entertainment Weekly magazin exkluzív fotóit elnézve. Az elsőn egy vízfejű, fekete öltönyös-nyakkendős alak látható, aki ezek szerint szintén a Sötét Zsaruk közé tartozik (és nem mellesleg mintha a nyitott koponyájában hordaná a szívét). Szintén a fekete öltönyösök csapatát erősíti a második fotón látható fickó, akinek takonnyal leöntött, foszforeszkáló gombák nőttek a fejéből, akárcsak a jobbszélen látható, dinófejű hölgy. Az utolsó fotón látható, szöcskeember kinézetű figura elsőre egy egyszerű levélkézbesítő gyakornoknak tűnik.

Az idén júniusban mozikba kerülő Men In Blackben tehát már nem J és K ügynökök (Will Smith és Tommy Lee Jones) fogják megrendszabályozni, a rosszban sántikáló idegen lényeket, hanem Tessa Thompson és Chris Hemsworth, akik már a Thor: Ragnarökben is ütős párost alkottak az űrben. A történet szerint az újonc M-et (Tessa Thompson) az ügynökség legvagányabb bűnüldöző hőse, H (Chris Hemsworth) mellé osztják be, hogy a londoni központot vezető O ügynök (Emma Thompson) és Nagy T (Liam Neeson) útmutatásai alapján, keresztbe-kasul beutazva a Földet leleplezzenek egy bolygóközi űrlény-összeesküvést.

Az új Men In Black rendezője F. Gary Gray, aki korábban olyan népszerű filmeket forgatott, mint a Halálos iramban 8 és a leghíresebb fekete rapperekről (Ice Cube, Dr. Dre és társai) szóló Straight Outta Compton(via Looper)