Homályos utalásokat tett a Twitteren egy színésznő James Francóra a Golden Globe-díjátadó alatt

Reméljük, nem egy újabb szexuális zaklatási ügy bontakozik ki épp, de azért elég nehéz nem erre gondolni a tweetek láttán.

Legalábbis Ally Sheedy kétértelmű, azóta törölt Twitter-bejegyzéseiből akár erre is lehet következtetni: James Franco Golden Globe-díjának átvétele közben posztolt érdekeseket a színésznő.

James Franco vehette át a Golden Globe-ot a The Disaster Artist című filmjéért, ő lett a legjobb férfi színész vígjáték kategóriában. Franco egyébként az átadón először színpadra hívta Tommy Wiseau-t, akinek a The Room című filmjét forgatta újra, de szegény Wiseau-t nem engedte a mikrofon közelébe, majdhogynem eltaszította a mikrofon mellől a világ legrosszabb filmjének alkotóját.

Forrás: Gary Gershoff / Contributor / Getty Images

 


Franco színpadra lépése közben jelent meg a Twitteren Ally Sheedy (Szent Elmo tüze, Gyilkos menedék) posztja:


“James Franco just won. Please never ask me why I left the film/TV business”


„James Franco épp most nyert. Kérem, soha ne kérdezzék meg tőlem, miért hagytam ott a filmipart.”


A színésznő és James Franco a The Long Shrift című off-Broadway produkcióban dolgoztak együtt, de a posztban nincs szó arról, hogy itt történt volna valami kettejük között. Aztán persze – ahogy lenni szokott – a jól értesült emberek elkezdtek arról az ügyről értekezni, amikor James Franco a Twitteren próbált befűzni egy 17 éves lányt, arra kérve őt, hogy utazzon el hozzá, ahol kibérel majd egy hotelszobát.

James Franco neve mellett Christian Slater neve is felmerült ugyanebben a threadben: 
„Ok wait. Bye. Christian Slater and James Franco at a table on”


Az estén szinte minden a #metoo és a #Timesup kampányokról szólt, reméljük, hogy ez a poszt nem azt jelenti, hogy itt van a következő zaklatásos történet. A színésznő mindenesetre nem a legelegánsabb formáját választotta a közlésnek, ha mégis erről van szó. A The Cut magazin megkereste a színésznőt, hogy kommentálja az ügyet, de ő még nem reagált.

via The Cut; Vulture