Hoppá! Woody Harrelsonnal kosarazott Molnár Áron

A színész-mozgalmár azért nem követte figyelemmel a Sztárbox új évadát, mert épp a Szemfényvesztők 3-at Budapesten forgató sztárral zsákolgatott.

Irigylésre méltó ürügyet talált Molnár Áron arra, miért nem nézte meg a helyszínen a Sztárboxot (amelynek az előző évadát nem mellesleg megnyerte férfi középsúlyban):

Woody Harrelsonnal kosarazott!

A 36 éves színész-mozgalmár ezt írta az Instagram-oldalára:

 Egyetlen kifogásom van, hogy miért nem voltam tegnap a Sztárboxon… Woody Harrelsonnal kosaraztunk… Gyerekkorom első kosaras filmje volt a Zsákolj, ha tudsz, most pedig vele játszhattunk 2 órán keresztül. 63 éves, szórta a pontokat, irdatlan passzokat adott, és mindig, de mindig visszajött védekezni a támadások után. Aztán eljött velünk sörözni…

 

Woody Harrelson egyébként a Szemfényvesztők 3-at forgatja Magyarországon, és nemcsak Molnár Áron találkozott vele személyesen, hanem az egykori teniszező és Nagy Ő, Noszály Sándor is (aki történetesen most épp  a Sztárbox egyik versenyzője, Pribelszki Norbi ki is ütötte az egyik fogát, de végül Noszály győzedelmeskedett). Még padeleztek is együtt a múlt héten, ami a tenisz, a squash és a foci sajátos keveréke:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés

 

Szintén a Szemfényvesztők 3 forgatása miatt van Magyarországon Morgan Freeman, aki múlt pénteken a legendás hírű budapesti étteremben, a Dérynében vacsorázott.

(via 444 & 24.hu & HVG)