Sztárbox: Nemazalányt az edzők vissza akarták kényszeríteni a ringbe

Az előadó végül feladta a mérkőzést. Elstarolt a Sztárbox új évada az RTL-en! A nézők izgalmas pillanatoknak lehettek szemtanúi.

Vasárnap este 19:30-kor visszatért az RTL egyik legnépszerűbb műsora. A Sztárbox új évada bőven tartogatott meglepetéseket. Az első adásban 3 mérkőzést láthattunk, ám a drámai pillanatok sehol sem maradtak el. 

A 4. évadban szintén Csobot Adél, Szujó Zoltán és Héder Barna kapták meg a műsorvezetői feladatokat, míg Kovács István Kokó és Szépréthy Roland szakmai kommentátorként figyelték végig az eseményeket. 

Ez is érdekelhet!

Bedurvult a Sztárbox, megvannak az elődöntők párosításai

Az adás végére kialakult a két elődöntő mezőnye is.

Tovább

Elsőként Varga Ádám és Miller Dávid találkoztak a ringben

A Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban már az első mérkőzésnél elképesztő hangulat uralkodott. A férfi könnyűsúly kategóriában Varga Ádám és Miller Dávid csaptak össze. Az első menetben fej-fej mellett haladt a két színész, ám a másodiknál valami olyan történt, hogy a stúdióban a levegő is megfagyott.

Az X-Faktor műsorvezetője olyan ütést mért Varga Ádámra, hogy ő azonnal hátraesett és kifeküdt.

A kommentátorok pedig nem hagyták szó nélkül a látottakat: 

Talán a Sztárbox eddigi legnagyobb kiütése volt!” 

A két színész egyébként jóban van egymással, és látható volt, hogy Miller Dávid aggódott Varga Ádámért. A meccs vége után azonban megölelték egymást. A győztes pedig a köszönőbeszédében kiemelte azt is, hogy nagyon kemény ellenfele volt. 

Nem fogok hazudni, nagyon sok félelem volt bennem, mert Ádám egy rohadt kemény csávó. Nagyon nehéz időszak volt, most érzem hosszú időszak után először boldognak magamat! Nagyon sok ürességet éreztem az elmúlt években magamban, amit nem tudtam legyőzni, a boksz visszaadta a hitemet, jól vagyok köszönöm szépen! Ádámnak egy hatalmas tapsot szeretnék kérni, nagyon tisztelek mindent, amit csinál, az egész csapatomnak szeretném megköszönni és mindenkinek aki szurkolt!” 

– nyilatkozta Miller Dávid a kamerák előtt a mérkőzés után. 

Később Héder Barnának sikerült elcsípnie Varga Ádámot is, aki a történtek ellenére jól van, ám elmondta, hogy nagyon bánja, hogy így alakult, hiszen rengeteget edzett az elmúlt időszakban. Hozzátette, hogy nem fogadta meg az edzője tanácsát, ami szintén hozzájárulhatott ahhoz, hogy ezt a mérkőzést elveszítette. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés

Hódi Pamela és Nemazalány is nagyot mentek

A második mérkőzés során már Hódi Pamela és Nemazalány szálltak szembe egymással. A női könnyűsúly kategória két versenyzője rengeteget készült az elmúlt hónapokban. Habár mindketten nagy lendülettel indítottak, látható volt, hogy egyre fáradtabbak, különösen Halastyák Fanni ütései váltak egyre pontatlanabbá. Végül a harmadik menet után az előadó jelezte is, hogy  ő inkább feladja a versenyt, így Hódi Pamela jutott tovább a szuperdöntőbe. A kétgyermekes édesanya sportszerűen gratulált az ellenfelének a győzelme után:

Nem gondoltam, hogy Fanniban lesz ennyi erő, de volt benne bőven, ahogy mondta, vitte a vére. Gratulálok neki innen is!” 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés

A nézők is kiszúrhatták, hogy kellemetlen pillanatok játszódtak le a harmadik menet után, amikor Halastyák Fanni  jelezte, hogy ő nem bírja és akarja ezt tovább csinálni. Az előadó edzője és a segítők nem igazán akartak érteni a szép szóból, és egyre csak erőltették Fanninak, hogy igenis képes arra, hogy az utolsó menetben is szembeszálljon Hódi Pamelával. Egy ponton a fogvédőt is megpróbálták beleerőltetni Nemazalány szájába, aki egyre csak ellenkezett, és látható volt, hogy nincs jól, hiszen hosszú percekig felállni sem tudott.

Végül az előadó az unszolás ellenére sem hagyta magát, és jelezte Hódi Pameláéknak, hogy feladja a mérkőzést. 

Noszály Sándor és Pribelszki Norbert között is ment az adok-kapok

 Az első negyeddöntőben a férfi nehézsúly kategóriában Noszály Sándor végül nem Henry Kettnerrel mérkőzött meg, a youtuber néhány nappal ezelőtt bejelentette, hogy gerincsérv miatt mégsem tud ott lenni a Sztárboxban. Vasárnap estig titok volt, hogy ki lesz az egykori teniszező ellenfele, ám a műsorban végre lerántották a leplet;

Pribelszki Norberttel mérkőznek meg a ringben.

Az 52 éves Noszály Sándor és a 27 éves ellenfele a négy menet során keményen küzdöttek, és mindketten hatalmas ütéseket vittek be. A pontozóbírók azonban úgy ítélték meg, hogy Noszály valamennyivel több ütést vitt be, így ő került ki győztesen. 

Fontos kiemelni, hogy egyébként Pribelszki Norbert tartalékjátékosként végigcsinálta a felkészülést, ám csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy az élő show-ban is helyt kell állnia Henry Kettner helyett.  A Sztárbox hivatalos Instagram-oldalán azonban több kommentelő sem értett egyet a pontozóbírók döntésével, szerintük Pribelszki Norbi jobban teljesített a mérkőzésen:

Nem neki kellett volna nyerni, vagy 4x elesett, alig bírt állni. Helytelen döntést hoztak” 

– írta valaki.

Ezek melyik adót nézték? Inkább Norbi vitte el a meccset” 

– jegyezte meg valaki más. 

Noszály Sándor a mérkőzés utáni nyilatkozatában pedig elárulta, hogy bőven érte őt is sérülés. A fogvédő ellenére Pribelszki Norbert kiütötte az ellenfele fogát, aki emiatt vérzett is, valamint pöszén beszélt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés