Hugh Grant megint nagyon gonosz lesz

Az angol színész is csatlakozik a készülő Dungeons & Dragons-film stábjához.

A PORT.hu is megírta, hogy film készül a világ első szerepjátékából, a Dungeons & Dragonsból Chris Pine főszereplésével. Az Éjszakai játék című akciókomédia alkotói, Jonathan Goldstein és John Francis Daley írják és rendezik a Paramount produkcióját, azt pedig már eddig is tudtuk, hogy Pine mellett Michelle Rodriguez, Justice Smith és a Bridgerton sztárja, Rege-Jean Page is feltűnik  majd benne.

Most újabb színészek csatlakoztak a stábhoz: Hugh Grant és Sophia Lillis. Hogy utóbbi kit alakít, azt még nem tudni, ahogy a sztori részleteit sem ismerjük, de Grant állítólag a film főgonoszát fogja játszani. Az angol színész elég jó kört fut mostanában, a Tudhattad volnáért Golden Globe-ra, az Egy nagyon angolos botrányért Emmyre jelölték, de a moziban is aktív, legutóbb az Úriemberekben tűnt fel, és új filmjét (Five Eyes) is Guy Ritchie-vel forgatja a napokban.

Sophia Lillis az Az-ban tűnt fel, szerepelt a King-adaptáció folytatásában is, de láthattuk az Ez így nem oké sorozatban, illetve a Juliska és Jancsi című horrormesében.