Hurrá, Liam Neeson újra akciófilmet forgat!

De nem Taken 4 a címe, hanem Honest Thief, és nem nyugdíjas CIA-s lesz benne, hanem szerelmes bankrabló.

Még idén novemberben elkezdődik Bostonban Liam Neeson legújabb filmjének forgatása. Ám ez meglepő módon nem az Elrabolva 4 lesz, hanem a Honest Thief , Mark Williams rendezésében (ő korábban olyan filmek producere volt, mint Trükkös gyémántrablás és A könyvelő).

A történet főszereplője egy nyugdíjba vonult bankrabló lesz (természetesen őt alakítja Liam Neeson), aki épp megtalálta élete szerelmét egy raktározással foglalkozó cég recepciósa képében (akit a Grace klinika és a Fargo sztárja, Kate Walsh alakít). Csakhogy pont ennek a cégnek a raktárában rejtett el hősünk korábban 7 millió dollárnyi összerabolt pénzt, amit szeretne kihozni, hogy nyugodtan élvezhesse a hátralévő éveit. A címbéli becsületes rabló őszintén elmondja a nőnek az érzéseit és a szajré hollétét is, ám az utóbbi kicsempészését nagyban megnehezíti, hogy egy korrupt és simlis FBI ügynök már elkezdett szaglászni a főhős után.

A nyomozót a hírek szerint Jai Courtney fogja alakítani, de szerepel majd a filmben Jeffrey Donovan és a Westworld tévésorozat sztárja, Jeffrey Wright is, bár az ő konkrét szerepüket egyelőre nem tudni. (via Geektyrant)