Ian McKellen és az ABBA már most elhozta a karácsonyt

A brit színészóriás és Björn Ulvaeus énekes együtt kötögetnek karácsonyi pulóvert legújabb videójukban. Olvadoznak A Gyűrűk Ura- és az ABBA-rajongók!

A 82 éves Sir Ian McKellen, megannyi kiváló film sztárja közös karácsonyi videót forgatott Björn Ulvaeus svéd énekes-dalszövegíróval, az ABBA együttes 76 éves tagjával. A színész Instagramján vasárnap, november 21-én jelent meg a mókás videó, amelyben a legendás páros egy kanapén ücsörög, miközben mindketten tipikus csúnya mintájú karácsonyi pulóvert kötögetnek néma csöndben, amelyen természetesen az ABBA felirat is jól kivehető. Ahogy a kamera eltávolodik, kiderül, hogy McKellen és Ulvaeus egy hatalmas ABBA-molinó alatt ülnek, tengernyi varróeszközökkel körülvéve. A videó végén megjelenik egy felirat:

Boldog karácsonyt kíván az ABBA és Ian McKellen!

Eztán felcsendül egy részlet az ABBA Little Things című karácsony dalából, ami népszerű popcsapat új, Voyage című albumára is felkerült.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ian McKellen (@ianmckellen) által megosztott bejegyzés

Az ABBA és A Gyűrűk Ura-filmek rajongói ugyan kezdetben nem igazán tudták mire vélni a furcsa, kötögető párt, de aztán mindenki nevetett egy nagyot, és természetesen azóta is záporoznak rá az elérzékenyült fanok kommentjei. Érdekesség, hogy még a Mamma Mia sztárja Pierce Brosnan is meglátta a vicces videót, és bekommentelte, hogy milyen jót kuncogott rajta. (via The Independent)

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.