Idén is annyian akarnak jegyet a Star Warsra, hogy akadozik az online rendszer

„Pénz levonva, jegy nuku!” A fanok dühöngenek, a Cinema City elnézést és türelmet kér.

Mától lehet jegyeket venni Az utolsó Jedikre az ország egyetlen IMAX-mozijával rendelkező, minden nagyobb városban mozit üzemeltető Cinema City hálózatában – de pontosan ugyanaz történt idén is, ami tavaly ilyenkor a Zsivány Egyes online jegyrendelésénél és két éve Az ébredő Erőnél. Akadozva indult a jegyértékesítés, a Cinema City Facebook-oldalát pedig elárasztották a dühös Star Wars-rajongók kommentjei.

A rajongók fél 11 óta amiatt mérgelődnek, hogy a rendszer ugyan levonja tőlük a pénzt, visszaigazolást viszont nem kapnak a jegyvásárlásról. Mások el sem jutottak odáig, hogy sikeresen előre megvegyék a jegyüket:

A Cinema City ugyan idén is megnövelt szerverkapacitással készült a nagy eseményre, de a nagy érdeklődés okozta bosszús kommentek láttán egy közleményben kértek elnézést a kellemetlenségekért, és részletesen leírták a hibajelenség okát. Emellett új előadásokat is nyitottak a rendszerben, a sikertelen jegyvásárlókkal pedig email-ben is felveszik majd a kapcsolatot:

A weboldalunk és a pénzügyi hátteret biztosító kiszolgáló közötti kommunikáció a nagy terhelés miatt jelenleg lelassult, ezért fordulhat elő az, hogy mi nem kapunk időben visszajelzést a vásárlásról, viszont a jegyárnak megfelelő összeg a vásárlás indításakor már zárolásra került. Így tehát, aki a jegyvásárlása során nem kapott visszaigazolást a Cinema City részéről, annak tranzakciója sikertelennek minősül. Folyamatosan dolgozunk a szerver kapacitás szélesítésén, közvetlen kapcsolatban vagyunk a PayU-val és a Simple-lel is. Azon nézőink, akiknek pénze zárolásra került, de jegyet nem kaptak, azoknak számláján az adott banki feltételeknek megfelelő időn belül az összeg felszabadításra kerül.

Tisztelt Star Wars Rajongók és Online-jegy Vásárlóink! A kommentjeitek alapján látjuk, hogy vannak olyan nézőink,...

Közzétette: Cinema City Magyarország – 2017. október 10.