Igaz volt a pletyka, tényleg vége Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának

A sztárpár még 2022-ben, egy titkos Las Vegas-i lagzin házasodott össze, az énekesnő azonban beadta a válókeresetet.

Valóban igaznak bizonyultak a TMZ információi, miszerint Jennifer Lopez és Ben Affleck válni akarnak, és júniusban ezért kezdték el titokban árulni a 60 millió dolláros Beverly Hills-i villájukat. A celebhírekben mindig is világverő bulvárlap most elsőként robbantotta a hírt:

Jennifer Lopez ügyvédek nélkül, saját maga adta be a válókeresetet Los Angelesben, hogy felbontsa a Ben Affleckkel kötött két évvel ezelőtti házasságát!

 

Itt az újabb bizonyíték Ben Affleck és Jennifer Lopez állítólagos szakítására?

Állítólag egy ingatlanügynök két hete már titokban árulni kezdte a sztárpár Beverly Hills-i luxusrezidenciáját.

Tovább

 

Lopez a válás dátumaként 2024. április 26-át tüntette fel. A dokumentumok szerint az énekesnő lemondott a házastársi támogatásról, és azt kéri a bírótól, hogy Afflecknek se kelljen ilyen támogatást biztosítani felé. Mivel a sztárpárnak nem voltak közös gyermekei, nincsenek felügyeleti joggal kapcsolatos vitás kérdések sem. A Beverly Hills-i közös házukat még mindig hirdetik, ám míg Ben Affleck már vett magának egy saját házat Los Angeles Brentwood nevű negyedében, Jennifer Lopez jelenleg is új otthont keres.

A TMZ-nek nyilatkozó források szerint a két sztár nem kötött házassági szerződést, ami ilyen ismert emberek esetében eléggé megdöbbentő. Annál is inkább, mivel ez már az énekesnő negyedik házassága, vagyis azt gondolná az ember, hogy a házassági szerződés ilyenkor már egy magától értetődő dolog.

Úgy tűnik, Ben Affleck és Jennifer Lopez azt hitte, hogy ez egy örökké tartó frigy lesz, ám végül nem így alakult...

A bulvárlap információi szerint a pár hónapok óta próbál megegyezni az anyagiak tekintetében, de egyre inkább elmérgesedett a viszonyuk, és már nem is mindig hajlandóak beszélni egymással.

Itt még szent volt a béke... (forrás: John Shearer/Getty Images for The Recording Academy)

 

A TMZ-nek egyébként elég megbízható informátorai vannak celebhírek terén: annak idején nemcsak Jennifer Lopez és Ben Affleck sutyiban meglépett villavásárlását írták meg mindenki előtt, de a sztárpár 2022-es, titkos Las Vegas-i esküvőjéről is ők számoltak be legelőször.

(via TMZ)