Igencsak felszaladtak a kilók mostanában Mark Wahlbergre – FOTÓ!

13 kilót hízott legújabb életrajzi drámája kedvéért, amelyben egy bokszolóból lett papot alakít.

Igencsak elhűlve nézte a fél világ, amikor a napokban Mark Wahlberg egy olyan félmeztelen képpárt osztott meg magáról a hivatalos Instagram-oldalán, ahol az egyik fotón ki van gyúrva, a másikon meg duci aputestet villant. Íme a 49 éves sztár magyarázata a történtekre:

A bal oldali, 3 héttel ezelőtti fotótól jutottam el ide, most. Köszönet @chef_lawrence_d főztjéért!
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mark Wahlberg (@markwahlberg) által megosztott bejegyzés

Az átváltozás valódi oka persze nem az, hogy Mark Wahlberg pocakot eresztett a világméretű koronavírus-járvány idején a karanténban, hanem az új filmje. Ő alakítja ugyanis Stu atyát, vagyis Stuart Longot, az ökölvívóból lett papot a róla szóló életrajzi drámában. Wahlberg egyébként meg is osztotta a titkot, milyen étkezésekkel lehet három hét alatt felszedni magunkra 30 fontnyi (azaz 13 kilogrammnyi) hájat, bár a recept egyébként még akkor is igen meredeken hangzik, ha a sztár csak viccelt ezzel:

20 chicken nugget és 20 fűszeres csirkeszárny a KFC-ből, meg egy hatos pakk sör!

Wahlberg nem most először növelte meg a tömegét ennyire radikálisan: a 2013-as, Dwayne Johnsonnal közösen leforgatott Pain & Gain kedvéért 40 fontnyi, azaz 18 kilogrammnyi színizmot pakolt magára, hogy hihetőbb legyen a sittről frissen szabadult testépítő szerepében.

Forrás: UIP-Duna Film

 

Stu atya története nem mellesleg valóban vászonra kívánkozik – hogy stílszerűek legyünk: az Isten is forgatókönyv-alapanyagnak teremtette! Stuart Long elég agresszív kisgyerek volt, ezért a fölösleges energiáit már korán a küzdősportokban próbálta levezetni. Sajnos azonban a bokszolói karrierje egy sérülés miatt nem úgy alakult, ahogyan azt szerette volna, ezért Los Angelesbe költözött, hogy színészként keresse inkább a kenyerét. Ez sem igazán sikerült, mert egyik éjjel borzalmas motorbalesetet szenvedett: elütötte egy autó, majd egy másik is elgázolta. A kórházi ápolása alatt Stuart Long élet és halál között lebegett, mely során testen kívüli élményben volt része, így újra felfedezte magában a hitét, és csatlakozott egy oregoni egyházhoz, a Mount Angel Seminary-hoz. Az őt érő sorscsapások azonban még ekkor sem értek véget: papi tanulmányai közben egy igen ritka degeneratív izombetegséget diagnosztizáltak nála, így a felszentelésére már mankóval kellett megérkeznie, azóta pedig motoros székkel kénytelen közlekedni. Stu atyát azonban sokan tisztelik amiatt, hogy ő számukra a hit és a szeretet mintaképe, aki képes legyőzni minden fájdalmat és elé gördülő nehézséget, és úgy pattan fel az élet pofonjai után a földről, mint egy profi bokszoló a ringben.

Stu atyát Mark Wahlberg fogja alakítani a filmváltozatban, az apját Mel Gibson, a barátnőjét pedig a Narcos: Mexikóból is ismert Teresa Ruiz. (via Movieweb)