Így adakoznak a sztárok koronavírus idején

Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively egymillió dollárt ajánlott fel, de jótékonykodik Justin Timberlake, Jimmy Fallon és Vanessa Hudgens is.

Ahogy arról már beszámoltunk, Jennifer Garner és Amy Adams a Save the Children és a No Kid Hungry nevű szervezetekkel együttműködésben indították el a Save the Stories mozgalmat, amelynek lényege, hogy meséket olvasnak fel, hogy így segítsenek elterelni a koronavírus, illetve a karantén miatt a négy fal közé zárt gyerekeket, illetve egyúttal pénzt is gyűjtenek azoknak a rászoruló iskolásoknak, akik iskola híján nem jutnak hozzá a napi háromszori étkezéshez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I think we can all agree, Covid-19 is an asshole. If you’re able to help, visit, @feedingamerica and @foodbankscanada

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

A kezdeményezéshez más sztárok is csatlakoztak (köztük például Reese Witherspoon), a Blake Lively – Ryan Reynolds házaspár pedig bejelentette, hogy egymillió dollárt ajánlanak fel a Feeding Americának és a Food Banks Canadának. „A Covid-19 nagyon súlyosan érinti az időseket és az alacsony jövedelmű családokat. Blake és én ezért megosztva egymillió dollárt ajánlunk fel a Feeding Americának és a Food Banks Canadának.

Ha ti is tudtok segíteni, ezek a szervezetek nagy hasznát veszik. Gondoskodjatok a testetekről és a lelketekről! Hagyjatok helyet az örömnek is!

Hívjatok fel valakit, aki el van zárva, és emberi kapcsolatra vágyik! (Hugh Jackman telefonszáma 1-555-:’(- HUGH).”

– írta ki Reynolds az Instagramra. A megadott szám pedig természetesen fiktív: mindez csak annak a vicces ellenségeskedésnek a része, ami a sztár és a másik színész között fennáll.

Justin Timberlake eközben a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy a Mid-South Food Bank számára ajánlott fel adományt – ez a memphisi jótékonysági szervezet egyébként a Feeding America része. Utóbbinak pedig a Reynolds–Lively házaspáron kívül Jimmy Fallon műsorvezető és Vanessa Hudgens színésznő is küldött pénzt. De nem maradnak le amerikai kollégáik mögött az európai sztárok sem: Donatella Versace, az olasz divatmogul és lánya, Allegra például 200 ezer eurót ajánlottak fel egy milánói kórház számára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

????????

Donatella Versace (@donatella_versace) által megosztott bejegyzés,


(via The Hollywood Reporter)