Így adakoznak a sztárok koronavírus idején

  • PORT.hu

Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively egymillió dollárt ajánlott fel, de jótékonykodik Justin Timberlake, Jimmy Fallon és Vanessa Hudgens is.

Ahogy arról már beszámoltunk, Jennifer Garner és Amy Adams a Save the Children és a No Kid Hungry nevű szervezetekkel együttműködésben indították el a Save the Stories mozgalmat, amelynek lényege, hogy meséket olvasnak fel, hogy így segítsenek elterelni a koronavírus, illetve a karantén miatt a négy fal közé zárt gyerekeket, illetve egyúttal pénzt is gyűjtenek azoknak a rászoruló iskolásoknak, akik iskola híján nem jutnak hozzá a napi háromszori étkezéshez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I think we can all agree, Covid-19 is an asshole. If you’re able to help, visit, @feedingamerica and @foodbankscanada

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

A kezdeményezéshez más sztárok is csatlakoztak (köztük például Reese Witherspoon), a Blake Lively – Ryan Reynolds házaspár pedig bejelentette, hogy egymillió dollárt ajánlanak fel a Feeding Americának és a Food Banks Canadának. „A Covid-19 nagyon súlyosan érinti az időseket és az alacsony jövedelmű családokat. Blake és én ezért megosztva egymillió dollárt ajánlunk fel a Feeding Americának és a Food Banks Canadának.

Ha ti is tudtok segíteni, ezek a szervezetek nagy hasznát veszik. Gondoskodjatok a testetekről és a lelketekről! Hagyjatok helyet az örömnek is!

Hívjatok fel valakit, aki el van zárva, és emberi kapcsolatra vágyik! (Hugh Jackman telefonszáma 1-555-:’(- HUGH).”

– írta ki Reynolds az Instagramra. A megadott szám pedig természetesen fiktív: mindez csak annak a vicces ellenségeskedésnek a része, ami a sztár és a másik színész között fennáll.

Justin Timberlake eközben a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy a Mid-South Food Bank számára ajánlott fel adományt – ez a memphisi jótékonysági szervezet egyébként a Feeding America része. Utóbbinak pedig a Reynolds–Lively házaspáron kívül Jimmy Fallon műsorvezető és Vanessa Hudgens színésznő is küldött pénzt. De nem maradnak le amerikai kollégáik mögött az európai sztárok sem: Donatella Versace, az olasz divatmogul és lánya, Allegra például 200 ezer eurót ajánlottak fel egy milánói kórház számára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

????????

Donatella Versace (@donatella_versace) által megosztott bejegyzés,


(via The Hollywood Reporter)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu