Így fog kinézni Timothée Chalamet Willy Wonkaként

Van, aki már most szerelmes az új csokigyárosba, mások szerint túl szexi, és különben is, Gene Wilder/Johnny Depp sokkal jobb volt!

Májusban mi is megírtuk itt a PORT.hun, ki lesz Willy Wonka a legújabb csokigyáros filmben: a Szólíts a neveden és az új Dűne ifjú sztárja, Timothée Chalamet. Azt azonban eddig még nem tudtuk, mennyire fog hasonlítani a különc édességkirály a mostani verzióban a korábbi inkarnációira, azaz Gene Wilderre és Johnny Deppre. Hát most kiderült, hogy fest az új Willy Wonka, mivel Chalamet maga rakott ki egy jelmezes fotót a Twitter-oldalára:

A kép természetesen azonnal futótűzként kezdett el terjedni a neten. A Tolkien-rajongóknak például egyből feltűnt, mennyire hasonlít Willy Wonka elegáns bíborvörös zubbonya Zsákos Bilbó utazókabátjára, amit a Hobbit-trilógia idején viselt:

De akad olyan Chalamet-rajongó, aki nemcsak Willy Wonka csokoládéját csomagolná ki...

Sosem gondoltam volna, hogy ágyba bújnék Wonkával, de most itt tartok! 

Mások szerint viszont az új Willy Wonka „túl szexi”, és nagyon kilóg a lóláb, hogy a divatos hacukája „a TikTok-nemzedéknek készült”. És természetesen a „Régen minden jobb volt!”-tábor is hallatni kezdte a hangját, akik szerint Johnny Depp a tökéletes Willy Wonka:

Illetve természetesen senki sem lehet jobb Gene Wildernél:

Azt, hogy melyik tábornak van igaza, és Timothée Chalamet milyen Willy Wonka, leghamarabb 2023-ban fogjuk megtudni. (via Uproxx)