Így lett majdnem Ken Sylvester Stallone-ból

Felkérést kapott, hogy szerepeljen a Barbie-ban.

A tavalyi év legnagyobb kasszasikerében, a Barbie-ban Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon és még sokan mások Barbie és Ken különböző változatait alakítják. Miközben Robbie Barbie-ja elkezdi megkérdőjelezni a helyét a világban, a Gosling által alakított Ken felfedezi a patriarchátust, és úgy dönt, hogy visszahozza Barbielandbe, ami hatalmas kulturális változást indít el.

A The Tonight Show-ban Sylvester Stallone elárulta, hogy felajánlották neki a szerepet, de saját sorozata, a Tulsa Kinggel kapcsolatos elfoglaltságai miatt vissza kellett utasítania. Ennek ellenére a színész nagyra értékelte, hogy a stílusa közvetlenül befolyásolta a film vizuális irányvonalát. Ő legalábbis az gondolja, hogy Ryan Gosling az ő imidzsét is megidézi, amikor bundát vesz fel.

Amikor Ken belecsöppen a „való világba”, lehetőséget kap arra, hogy számos sztereotipikusan férfias vonást kipróbáljon, ami után lenézi a Barbie-kat és Allan-t. Stallone Rambója és Rockyja egy generáció férfias szimbólumai voltak. A 80-as és 90-es években Stallone és Arnold Schwarzenegger voltak a világ legnagyobb akciósztárjai, akik kitörölhetetlen nyomot hagytak a korszakon. Bizonyos mértékig a modern férfiasságot is ők ketten határozták meg abban az időben. Ryan Gosling 1980-ban született, Greta Gerwig rendező pedig 1983-ban, vagyis mindketten Stallone és Schwarzenegger korában nőttek fel. Így nem csoda, hogy az ő stílusukból is merítenek, épp úgy, ahogy a westernekéből is a lovakkal és a cowboykalapokkal.

Via: Screenrant