Így reagált az aktuális Pókember, Tom Holland a Marvel és a Sony kibékülésére

A női főszereplőt alakító Zendaya is vicces üzenettel üdvözölte a Pókember 3 bejelentését a Twitteren.

Múlt pénteken bombaként robbant világszerte a hír: Tom Holland főszereplésével mégiscsak elkészül majd a Pókember 3, és a hálószövő később újabb filmekben is együtt bandázhat majd a Bosszúállókkal! A Marvel és a Disney ugyanis újrakezdte az augusztusban megszakadt tárgyalásokat a közös munkával kapcsolatban, és múlt csütörtökön megegyeztek abban, hogy ha lesz újabb Pókember-film a Sonynál, akkor a Disney a bevétel 25 százalékát kapja meg (korábban 50 százalékot követeltek, miközben a Pókember - Hazatérés és a Pókember: Idegenben után mindössze 5 százalék részesedést kaptak).

Tom Holland még pénteken azzal a videóval reagált a nagy hírre, amiben A Wall Street farkasa főszereplője, Leonardo DiCaprio azzal lelkesíti a kollégáit, hogy nem hagyja el a céget, folytatódik a show – vagyis a hatalmas összegek bekasszírozása:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

????

Tom Holland (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

Az új Pókember-filmek főszereplője, Zendaya is reagált a nagy bejelentésre pénteken, ezzel a táncoló Pókember-giffel:

Azt viszont egyelőre nem tudni, mi lesz a Pókember 3 sztorija és mely Bosszúálló-tagok tűnnek fel benne, egyelőre csak annyi biztos, hogy Kevin Feige lesz a producer, és 2021. július 16-án lesz a premier. (via Uproxx)