Így szívatja egymást évtizedek óta Brad Pitt és George Clooney

Pitt nagy kópé volt már 20 évvel ezelőtt is, de Clooney-nak sem kellett a szomszédba menni egy kis csibészségért, ha egy újabb vaskos tréfa volt a tét!

Nemrég mi is megírtuk itt a PORT.hun, hogy Brad Pitt és George Clooney 16 évvel azután, hogy utoljára együtt szerepeltek a 2008-as Égető bizonyítékban (és előtte az Ocean-trilógiában), újra közös filmet forgattak! Az Amazonon debütáló Wolfs című krimi-vígjátékban mindketten olyan magányos farkasként tevékenykedő alvilági problémamegoldókat alakítanak, akiket véletlenül ugyanahhoz a kínos és véres esethez hívnak ki, hogy elsimítsák a dolgokat, így bármennyire is borsódzik már a gondolattól is a hátuk, kénytelenek együttműködni.

Az már a friss előzetesben is jól látszott, hogy Pittnek és Clooney-nak is nagyon testhez álló a folyton egymást zrikáló alvilági figurák szerepe – mivel az életben is pont így viselkednek a másikkal

Az év híre: Brad Pitt és George Clooney újra együtt egy thrillerben - VIDEÓ

Már egy rövid előzetes is érkezett az Apple TV+ számára készülő Wolfshoz.

Tovább

 

A napokban el is kezdtek keringeni újból azok a róluk szóló anekdoták, amelyek szerint évek (sőt, évtizedek!) óta rendszeresen ugratják és szívatják egymást. A 2001-es Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi promóciós körútján például az Entertainment Tonight páros interjújának kellős közepén játszotta el Brad Pitt azt, hogy váratlanul előhúzott egy kamu Enquirer-magazinborítót,  amelyen a harsogó szalagcímek tanúsága szerint

George Clooney és még néhány másik sztár 337 millió dolláros adománygyűjtési botrányba keveredett, a pénz eltűnt, Clooney Tom Cruise-t törpének, Meg Ryant pedig buta libának nevezi,

miközben Cruise pont Clooney-t nevezi idiótának nagy nyilvánosság előtt (Clooney egyébként tényleg gyűjtött adományt 2001-ben a szeptember 11-i terrortámadásban elhunytak hozzátartozóinak megsegítésére). Íme a mókás adásrészlet (amelynek a végén Clooney azt mutogatja viccesen a kamerának, hogy Pitt egy iszákos tróger):

Pár évvel később, a 2004-es Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét munkálatai alatt Brad Pitt megint megtréfálta kollégáját, bevonva a nyilvánosságot is. Ezúttal az olaszországi Comói-tónál zajló forgatás idején közölte diszkréten minden stábtaggal és környékbelivel, hogy a forgatás ideje alatt George Clooney-t kizárólag csak a filmbéli karaktere nevén, Danny Oceanként szólítsák, valamint ha hozzá beszélnek, sose nézzenek a szemébe, ha kedves az életük!

Természetesen az olasz bulvársajtó azonnal megneszelte ezeket a különleges kívánságokat, és a helyi pletykalapok rögtön „Il Divo”, azaz „a Díva” néven kezdték el emlegetni szegény Clooney-t...

 

Forrás: Kevin Winter/Getty Images

 

A válaszcsapás ezúttal nem maradt el. Matt Damon (aki szintén az Ocean-filmek oszlopos tagja volt) elbeszéléséből tudjuk, hogy Clooney bosszúja „a legőrültebb tett volt, amit valaha látott tőle”. Lökhárítómatricákat tett Pitt menő autójára, amelyeken ez állt:

Kicsi a péniszem!

Brad Pitt azt hitte, hogy az emberek azért dudálnak rá az utcán, mert örülnek, hogy egy világsztárt látnak a forgalomban, csakhogy Clooney nevetve közölte vele, hogy valójában azért dudáltak rá, „mert végre nyíltan felvállalja a hiányosságait”. És ez még messze nem a sztori vége:

George Clooney egy „FUCK COPS!”-feliratú matricát is kiragasztott Brad Pitt Toyota Priusának hátuljára, mert biztos volt benne, hogy ezért le fogják tartóztatni a rendőrök!

Az sajnos végül nem derült ki, hogy valóban érte-e emiatt bármiféle retorzió a sztárt a hatóságok részéről, egy másik „Clooney-csibészség” miatt viszont Meryl Streep évekig nem állt szóba szegény Brad Pitt-tel, mert egy neveletlen bunkónak tartotta. Holott ő nem csinált semmit, maga George Clooney volt ugyanis az, aki Brad Pitt nevében küldött egy rakás CD-s oktatóanyagot a színésznőnek, amikor a Vaslady forgatása előtt a brit akcentust gyakorolta (hogy amerikaiként is hitelesen játszhassa el Margaret Thatchert). A CD-khez mellékelt levélben ez állt:

Ez a fickó [a CD-ken szereplő beszédtechnika-tanár] segített nekem, hogy hiteles legyen az akcentusom a Trójában.

Clooney 2016-ban is meglebegtette egy interjúban, hogy „egy olyan csínyen dolgozik, ami véget fog vetni Brad Pitt karrierjének”. Ez azonban valószínűleg máig nem valósult meg, hiszen Pitt még mindig az első számú hollywoodi szupersztárok egyike. Viszont Clooney tavaly is arról beszélt az Extra magazin videóinterjújában, hogy „Brad Pitt csínytevései a csontig hatolnak” és nagyon fájdalmasak, olyannyira, hogy „ő már nem tud hazamenni sem a szülővárosába, olyan mocskos tréfát űztek vele.”

Azt sajnos nem árulta el, hogy Pitt ezúttal mit eszelt ki, de egészen biztosak lehetünk benne, hogy a kettejük közti vicces adok-kapok még koránt sem ért véget...

(via Faroutmagazine.co.uk)