Ijesztő fotókon Tom Hardy

Borzadj el te is rajta, hogy fest a színész Al Caponeként!

Mint arról már részletesen beszámoltunk, Tom Hardy lesz a sztárja annak az életrajzi / gengszterfilmnek, a Fonzónak, amelyben a börtönben sínylődő, demenciában szenvedő maffiavezér szenvedéseit és visszaemlékezéseit láthatjuk megelevenedni.

Mega awkward character misstep

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Nemrégiben a színész már megosztott egy képet magáról, ahogy Al Caponeként, borotvált fejjel pózol az Alcatrazban. Most Hardy Instagram-oldalán rajongóit újabb fotókkal kényezteti, amelyek viszont sokkal ijesztőbbek a korábbinál. Ezúttal tisztán látszik, hogy a sztáron kívül a maszkmesterek is keményen megdolgoznak a pénzükért, hiszen a színész teljesen felismerhetetlen a fényképeken.

chasing Fonzo

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Hardyt nemcsak jóval idősebbre maszkírozták a koránál, de egy markáns műorrot is kapott, és kifejezetten rémisztő az a felvétel, amelyiken egészen közelről ordít a kamerába. Nem sokkal szívderítőbb az a fotó sem, amelyiken tisztán látható, miért is volt Al Capone beceneve (gúnyneve?) az, hogy Sebhelyes Arcú. Hardy ezenkívül – egy sokkal kevésbé megrázó képpel – arra is szolgáltat bizonyítékot, hogy a Fonzo forgatása már javában tart.

Chasing Fonzo

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Ahogy arról korábban szintén írtunk, a filmet Az erő krónikája és a Fantasztikus Négyes direktoraként ismert Josh Trank rendezi, aki az élete vége felé járó Caponéra koncentrál, akinek flashbackekben tárulnak majd fel fiatalkori emlékei. Tom Hardyt pedig az átütő erejűnek ígérkező Capone-alakítás előtt még láthatjuk Venomként, ahogy Tabu című sorozatának második évadával is visszatér. A Fonzo után pedig újra Max Rockatansky bőrébe bújik George Miller Mad Max Max: A harag útja-folytatásában, a Mad Max: The Wastelandben.

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,


(via Independent)