Még a végén jó lesz Tom Hardy Pókember-filmje?

Befutott a Venom első, igen borongós hangulatú előzetese.

Van élet a Marvel stúdión kívül is: a Sony még mindig tíz körömmel ragaszkodik a Pókember-jogokhoz, és próbál felépíteni egy saját kérpegényfilmes franchise-t a Bosszúállók árnyékában. A sok csapnivaló Pókember-film után viszont kukázták az Andrew Garfield-féle Peter Parkert, és szétnéztek inkább, milyen Marvel-kérpegényfigurát lehetne úgy mozihőssé megtenni, hogy azzal nem tesznek keresztbe a Marvel filmuniverzumnak. A végeredmény most itt látható: befutott az első előzetes a Venomhoz!

Venomot aligha kell bemutatni a magyar képregényrajongóknak, hiszen már annak idején a Kandi Lapokban is szerepelt: lényegében ő a fekete ruhás „Gonosz Pókember”, vagyis egy fekete trutyi alakú, eszelős szörnyeteg, aki szimbiótaként telepszik rá bizonyos emberekre, hogy azok fekete szuperhősdresszben mindenféle gonosz dolgot műveljenek. Így járt többek között az újságíró Eddie Brock is, akit a filmben Tom Hardy alakít.

Ezt a furcsa élőlényt egyébként maga Pókember hozta át a Földre a dimenziókon túli Titkos Háborúból, ahol azt hitte, a szupergonoszok felett aratott győzelmeként kapott egy új, intelligens, fekete pókruhát. A filmváltozatban persze erősen kérdéses, hogy megmarad-e ez az eredetsztori, vagy inkább valami parazita űrlényt csinálnak a szimbiótából. Ez ugyanis most még nem derült ki, mert

sajnos pont Venomot nem mutatták a Venom előzetesében!

Izgulhatunk az októberi premierig.