Ismered a filmet, amiben Christian Bale és Jennifer Lawrence mellett Margot Robbie, Angelina Jolie és Jamie Foxx is szerepel?

  • Szűcs Gyula / PORT.hu

Majd most megismered! Az Amerikai botrány rendezője, David O. Russell ugyanis ilyen sztárparádéval akar együtt dolgozni!

David O. Russell a 2010-es A harcos és a 2013-as Amerikai botrány után ismét Christian Bale-lel forgat filmet – amelyből természetesen ezúttal sem hiányozhat Jennifer Lawrence, akivel a BAFTA-díjas rendező korábban már az Amerikai botrány mellett a Napos oldal és a Joy című filmeken is együtt dolgozott.

Na de hol van a rendező harmadik kedvenc színésze, Bradley Cooper, akit szintén rendszeresen láthatunk a filmjeiben? Nem tudni, mert egyelőre csak annyi biztos David O. Russell új produkciójával kapcsolatban, hogy Amsterdam lesz a címe, és egy orvos meg egy ügyvéd nem sok jót ígérő együttműködéséről fog szólni. Bale mellett a másik főszereplő a pletykák szerint Jamie Foxx lesz, akihez állítólag olyan nagy nevű sztárok csatlakoznak majd, mint Margot Robbie és Angelina Jolie. Akármi is lesz a konkrét sztori, ilyen sztárparádéval nemigen lőhet mellé a filmet finanszírozó Annapurna Pictures. Várós? Naná, hogy az! (via Collider)