Ismerjétek meg Gru ikertestvérét!

A most megjelent trailerből kiderül, hogy Gru rendelkezik egy hozzá hasonlóan ördögi ikertestvérrel. Drunak hívják, és az eredeti filmben neki is Steve Carell kölcsönzi a hangját.

A magyar szinkronos verzióban Scherer Péter hangján szólal meg Gru, valószínűleg Drúnak is ő lesz a magyar hangja. 

Az eredeti verzióban többek közt Try Parker, Kristen Wiig valamint Steve Coogan hangján szólalnak meg a szereplők, a magyar szinkronban Scherer Péter mellett Dunai Tamás, Nemes Takách Kata és Csifó Dorina is szerephez jut.

Talán még a készítők sem számítottak arra, hogy Gru és az értelmes beszédre csak módjával képes kis sárga Minionok ekkora sikerre tesznek szert: Grúék eddig több mint egy milliárd dollár bevételt hoztak, és még csak most fogják bemutatni a harmadik részt. Bár a játszótereken és egyéb helyeken feltűnő minionos kiegészítőket (sapka, kulacs, stb) látva egy cseppet sem csodálkozunk a hatalmas összegen: a franchise-termékek az egész országot elárasztották.

A Universal filmstúdió bemutatta a film második trailerét, amiben feltűnik Gru gazdagabb és hozzá hasonlóan ördögien gonosz ikertestvére, Dru is. A Minionok csak kevésszer jutnak szerephez, a fő cselekmény a testvérpárra fókuszál.
A Gru 3 2017 nyarán kerül a mozikba.