Iszonyú viccesek ezek a csajok

Itt az előzetese A Riviéra vadorzói női verziójának, Anne Hathawayjel és Rebel Wilsonnal.

Május 9-én érkezik a magyar mozikba a Neveletlen hercegnő sztárjának új filmje, amiben a színésznő az Ocean's 8: Az évszázad átverése után ismét egy olyan remake-ben szerepel, amely egy korábbi nagy siker női változata. A The Hustle az 1988-as, Michael Caine és Steve Martin főszereplésével készült A Riviéra vadorzói című szélhámosvígjáték feldolgozása – ami egyébként egy még korábbi film, az 1964-es Dajkamesék hölgyeknek című David Niven – Marlon Brando-mű remake-je.

Forrás: YouTube / MGM

 

A most nyilvánosságra hozott előzetes szerint a sztori a régi, csak ezúttal nőkre hangszerelve. Adott két szélhámos, akik közül az egyik kispályás (Rebel Wilson), a másik tapasztaltabb, és előkelőbb környezetben mozog, így nyilván nagyobbat is szakít (Anne Hathaway). Ők ketten egy szép nap összeállnak, az utóbbi elkezdi tanítgatni az előbbit, majd versenyt hirdetnek egy konkrét célszemély kifosztására, és a vesztesnek le kell lépnie.

A trailerből az is kiderül, hogy amennyiben az egész film ilyen lesz, akkor az alkotás ugyanolyan vicces lesz, mint annak idején a fergeteges A Riviéra vadorzói volt. Hathaway és Wilson között nagyon jól működik a kémia, és az írók is nagyon jó poénokat írtak a számukra. Kettejükön kívül az egyetlen nagyobb név a szereplők közt a Coen fivérek filmjeiből ismert Tim Blake Nelson. A The Hustle-t Az alelnök című sorozat executive producereként és direktoraként ismert Chris Addison rendezte.


(via MGM)