Itt a Kincsem werkfilmje!

Megérkezett a Kincsem című magyar kosztümös film werkvideója, amiből sajnos nem sok minden derül ki, de azért láthatunk benne forgatáshoz használt lópótlékokat, valamint a főszereplőket is.

A leghíresebb magyar ló története március 16-án kerül a mozikba, a forgatásról többek között Herendi Gábor, Petrik Andrea és Nagy Ervin mesélt.

 

A sztori gerincét a ló gazdájának története adja, de természetesen egy elmaradhatatlan szerelmi szál is került a filmbe. Megismerkedhetünk némi lópótlékkal, amiket a forgatás során használtak, és pár jelmezt is megvillantanak a werkfilmben.

 



Herendi és Nagy Ervin szerint olyan pörgős lesz, amilyet eddig nem pipáltunk kosztümös filmeknél, valamint a rendező beszél frissességről és maiságról is, amit a Két kicsi legó című Fluor számmal illusztrálnak, kár, hogy az 2011-ben készült, reméljük, nem ettől lesz friss.

Sajnos a technikai dolgokról szinte semmit nem tudunk meg, pedig az lenne az egyik legizgalmasabb kérdés, hogy pl. hogyan tudtak együtt dolgozni az állatokkal, stb. "Természetesen" a színészek lubickoltak a szerepeikben:

Ha leforgatok még egy Kincsemet, akkor boldog emberként és boldog színészként halok meg.

- zárja a werkfilmet Nagy Ervin.