Itt a Pixar univerzum első meleg főhőse!

Az Out című, a Disney+-on debütált rövidfilm központi karakteréről van szó, aki épp összeköltözni készül a szerelmével.

Ahogy arról korábban már írtunk, nemrég bemutatott Előre című animációs filmjébe a Pixar már belerakott egy meleg figurát (akit egyébként a magyar verzióban a szinkron segítségével cenzúráztak), a lila küklopsznő azonban még csak mellékszereplő volt.

Május 22-én viszont a hazánkban sajnos még nem fogható Disney+-on kijött egy kisfilm a stúdió rövidfilmes részlegének, a SparkShortsnak a gyártásában, aminek már a főhőse meleg. Az Out című animációs rövidfilm egy Greg nevű férfiról szól, aki épp összeköltözni készül Manuel nevű szerelmével.

Csakhogy hősünk szülei nem tudják, hogy fiuk meleg, így Greg nem kis kutyaszorítóba kerül, amikor át akarnak jönni segíteni a költözésben. Egy varázserejű kutya és macska segítségével a férfi testet cserél Jim nevű kutyájával, és kutyabőrben próbálja elrejteni a párkapcsolatára utaló bizonyítékokat (például egy közös képet Manuellel) anyja és apja szeme elől.

Az ügyeskedés közben azonban Greg ráébred, hogy igazából nincs is itt mit rejtegetni. A Disney+ Twitter oldalán közzétett előzetes ígérete szerint az Out egy szívmelengető mese. Erre egyébként akár látatlanban is mérget vennénk, hiszen a Pixar / SparkShorts korábban többek közt olyan kisfilmeket gyártott, mint az egy kóbor cica és egy pitbull barátságáról szóló Oscar-jelölt KitBull.


(via Independent)