Itt az új Charlie angyalai első előzetese

Tölts el közel három percet az új angyalokkal (köztük Kristen Stewarttal), és nézd meg, mire képesek!

Ahogy arról korábban már írtunk, a népszerű franchise újabb rebootjában Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska játsszák a Sabina Wilson, Elena Houghlin és Jane Kano nevű problémamegoldó-nyomozó angyalokat, akik ezúttal már nem egyetlen kicsi, hanem egy globális, az egész világot behálózó szervezetbe tömörülnek.

Forrás: YouTube / Sony Pictures

 

Ennek megfelelően a titokzatos főnöknek, Charlie-nak sem csupán egyetlen Bosley nevű alkalmazottja van, hanem részlegenként egy, így itt a Bosley inkább afféle rendfokozatot vagy beosztást jelent, mint például az, hogy hadnagy. A most nyilvánosságra hozott trailerben az angyalok mellett meg is jelenik közülük vagy három: Patrick Stewart, Djimon Hounsou és maga a rendezőnő, Elizatbeth Banks is.

A film sztorija szerint Sabinát, Elenát és Jane-t ezúttal egy olyan bevetésre küldik, melynek során egy veszélyes új technológiát kell felkutatniuk, miután új ügyfelük figyelmezteti őket a létezésére. A dögös zenékkel és sok színpompás ruhával dúsított előzetes alapján az új Charlie angyalainak szerintünk bátran bizalmat szavazhatunk, mert akciódúsnak, jópofának és viccesnek tűnik (és az alul befelé szárított szőke parókákkal még a hetvenes évekbeli eredeti sorozat is kap egy tiszteletteljes biccentést) – de majd novemberben kiderül.


(via Independent)