Itt van végre a Budapesten forgatott Fekete Özvegy-film első trailere!

A Mission: Impossible Marvel-verziójában Scarlett Johansson mellett Rachel Weisz és David Harbour is szuperhőst alakít.

Nyáron minden budapesti Marvel-rajongó azért drukkolt, hogy láthassa Scarlett Johanssont, amint épp a Fekete Özvegyet forgatja a fővárosban: hol az Akadémia előtt hajtott motorral a villamossínekre, hol az Alkotmány utcában menekült egy rendőrségi páncélos elől. Most végre befutott az első előzetes is a filmhez, amelynek rögtön az első képkockája a Gellért-heggyel és a Szabadság-szoborral, valamint Budapest pompás panorámájával indít! Íme:

„A Marvel Mission: Impossible-filmjének” kikiáltott Fekete Özvegy 2020. május 1-én kerül majd a mozikba, és nem a Végjáték folytatása lesz (hiszen abban ugye Natasha meghalt...), hanem egy előzménysztori, ami a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháború és a 2018-as Bosszúállók: Végtelen háború eseményei között játszódik.

Az izgalmas kémhistóriában Natasha Romanoffot, a S.H.I.E.L.D. szuperügynökét megkísérti a múltja. Egy csapatnyi titokzatos elitkatona randalírozása miatt visszatér a kiképzése helyszínére, az egykori kommunista blokkba, ahol újra összeáll régi harcostársaival, a másik Fekete Özveggyel, Yelena Belovával (Florence Pugh), Melina Vostokoffal, alias Vasszűzzel (Rachel Weisz) és Red Guardiannal (David Harbour), aki afféle „szovjet Amerika Kapitány”, csak kissé már meghízott a régi, daliás idők óta. Akcióban, feszültségben, humorban és budapesti helyszínekben tehát nem lesz hiány – alig várjuk a premiert! (via The Hollywood Reporter)