Itt vannak az első képek a Kedvencek temetője-remake-ből!

A színészek és a helyszín mellett a félelmetes rémmacskát is láthatjuk…

Ahogy arról korábban már írtunk, Jason Clarke-kal és John Lithgow-val a főszerepben készül új feldolgozás Stephen King 1983-as regényéből, a Kedvencek temetőjéből. Az 1989-es filmverzió (aminek maga King volt a forgatókönyvírója) annak idején nagy siker volt, ezért második rész is készült hozzá – ám a folytatás az első film 57,5 milliós bevétele után már csak 17-et hozott.

Az amerikai mozikba 2019. április 5-én érkező remake-et Kevin Kölsch és Dennis Widmyer rendezte, akik több horrort/thrillert is dirigáltak már együtt korábban. A forgatókönyvíró pedig az a David Kajganich volt, aki az általunk is agyondicsért Terror ötletgazdájaként és egy másik horrorremake, a Suspiria forgatókönyvírójaként ismert.

A film cselekménye a jól ismert: Loius Creed, a családapa, családjával együtt azzal szembesül, hogy egy kisállattemető közelében laknak, és az itt eltemetett háziállatok visszatérnek a halálból. A Creedet megformáló Jason Clarke és John Lithgow mellett (ő Jud Crandallt hozza) Amy Seimetz (Alien: Covenant, Stranger Things) és a rutinos gyerekszínész, Jeté Laurence játszik még fontos szerepet az új Kedvencek temetőjében.

A filmről az Entertainment Weekly közölt hosszú összeállítást, amit itt olvashatunk; de az általuk közzétett hét képet a filmből ide kattintva tudjuk a legkényelmesebben megnézni.


(via Consequence of Sound)