Jabba is visszatér a Han Solo-filmben?

Újabb fotók szivárogtak ki a Star Wars 8 forgatásáról, saját sorozatot kaptak a Csillagok háborúja női karakterei.

Mostanában minden napra jut 2-3 Star Wars-hír, össze is szedtük a legfontosabbakat a Movieweb szerdai cikkdömpingje alapján.

Az első, és talán legfontosabb: a mostanában elég sokat emlegetett Han Solo-szólófilmben állítólag újra felbukkan kedvenc gengsztervezérünk, Jabba, a hutt (legalábbis pletykaszinten előkerült a téma a That Hashtag Show-ban). Ráadásul nem gagyi CGI verzióban, mint anno a Csillagok háborúja felújított változatában, vagy a Baljós árnyakban, hanem bábosok által mozgatott, klasszikus óriáskukacként, amit az új film kedvéért ismét megcsinálnak habszivacsból. Annyiban viszont rossz hír is a rajongóknak Jabba ügye, hogy a CGI-t valószínűleg most sem ússzuk meg, és könnyen lehet, hogy Phil Lord és Chris Miller rendezők távozásával ezek a sztorielemek is mentek a kukába.

Forrás: Vanity Fair / The Walt Disney Company

 

Pompás werkfotók jelentek meg a Vanity Fair magazinban Az utolsó Jedik forgatásáról, ahol korunk egyik legmenőbb fotóriportere, Annie Leibovitz is készített néhány elég jó promóciós képet. A fotósorozat egyik legizgalmasabb képén Canto Bight kaszinóbolygójának lakói láthatók, akinek valószínűleg elég sok közük lesz Benicio Del Toro titokzatos alvilági karakteréjez, DJ-hez.

Forrás: Vanity Fair / The Walt Disney Company

 

A Disney és a Lucasfilm hétfőn, azaz július 3-án mutatja be a Disney YouTube csatornáján az új Csillagok háborúja rajzfilmsorozat, a Star Wars Forces of Destiny nyitóepizódját. A széria a Star Wars női karaktereire (Leia hercegnő, Rey, Jyn Erso, Ahsoka Tano és a pink Boba Fett, Sabine Wren) koncentrál majd, július 9-től pedig már a Disney Channel is vetíteni fogja. Itt egy pofás trailer is hozzá: