Jackie Chan bántalmazta kétéves kisfiát

A hongkongi akciósztár egy mindent feltáró memoárban mesélt bűnös múltjáról.

A Never Grow Up (Sosem növök fel) című önéletírás Kínában még 2015-ben jelent meg, de angol nyelven még csak a napokban vált elérhetővé. A könyvben a 64 éves színész „mocskos szemétládaként” jellemzi magát, és őszintén beszámol azokról a hibákról, amiket még fiatalon követett el.

Chan saját bevallása szerint keresete jelentős részét „ivászatra, szerencsejátékra és nőkre” költötte. Utóbbiakkal azonban nem bánt túl szépen: volt egy nő, akire még ma is szívesen emlékszik vissza, de arra már nem vette a fáradságot, hogy megjegyezze a nevét, és visszaemlékezéseiben csak Kilences Számúként emlegeti – annak ellenére, hogy a kis fülke, ahol annak idején (vélhetően egy sztriptízklubban vagy bordélyban) rendszeresen felkereste, a mennyországot jelentette a számára.

Forrás: Jason LaVeris / FilmMagic / Getty Images

 

A színész alkoholproblémáit sem rejti véka alá.

„Folyamatosan leittam magam a sárga földig.

Ha emiatt reggel összetörtem a Porschémat, este már egy Mercedest tettem totálkárossá. Egész nap egy totál szellemi zűrzavarban leledztem” – írja.

Jackie Chan azt az esetet is leírja, amikor ma 36, az incidens idején még csak kétéves fiát, Jaycee Chant bántalmazta. „Felemeltem egy kézzel és átdobtam a szobán, amitől nekiesett a kanapénak. De amekkora erőt használtam, ha épp a karfának ütközik, sokkal rosszabbul is végződhetett volna.” A sztár azonban arról is beszámol, hogy azonnal megbánta a tettét, és sosem ütötte meg többet a gyereket.

A Forbes magazin által az idei évben az ötödik legjobban fizetett színésznek minősített Chan az egykori szépségkirálynővel, Elaine Ng-vel való afférjáról is mesél, miközben feleségét (akivel 1982 óta házasok) „egy nagyon erős asszony”-nak minősíti. A viszonyból egyébként egy Etta Ng nevű lány is született, akit azonban Jackie Chan sosem ismert el gyermekeként. A lány nemrégiben bejelentette, hogy összeházasodott barátnőjével, egy Andi Autumn nevű közösségimédia-sztárral.


(via Independent)