Jeff Bridges A nagy Lebowski helyett a Szex és New Yorkban tért vissza

A Tökire utalgató videó valóban egy Super Bowl-os hirdetés – és még csak nem is a Töki áll a középpontjában.

A múlt hét végén az egész internetet felrázta, hogy Jeff Bridges a Twitter-oldalán arra célozgatott, hogy visszatér 1998-as kultfilmje, A nagy Lebowski hőseként. Az általa kirakott kedvcsináló kisfilm végén látható dátumból ugyan már akkor sokan sejtették, hogy a nagy visszatérés mindössze egy Super Bowl-os reklám lesz, de azért még mindig lehetett bízni abban, hogy a pár perces rövidfilmből a hirdetés mellett kiderül azért az is, hogyan tengeti öreg napjait a Töki.

Most azonban valószínűleg egy emberként ábrándult ki az összes rajongó, hiszen nyilvánosságra hozták a teljes klipet, amiről nemcsak az derült ki, hogy egy Stella Artois reklám, hanem az is, hogy Bridges Tökiként mindössze mellékszereplő benne, és az egész inkább Sarah Jessica Parkerre, illetve az ő Szex és New York-beli karakterére, Carrie Bradshaw-ra van kihegyezve.

A sztori szerint Carrie bemegy egy elegáns étterembe, ahol azonban a szokásos Cosmopolitan koktél helyett ezúttal egy Stellát kért, ami úgy megrázza a pincéreket, hogy kiejtik a kezükből a tálcákat, tányérokat. Erre a felfordulásra ér oda a Töki, aki az ő szokásos White Russianje helyett szintén egy Stella Artois sört rendel – és ismét megtörténik ugyanaz az esemény az elejtett dolgokkal. Végül Carrie gratulál a Tökinek a választásához.

Nem tudni, hogy a hirdetés kiötlői miért pont A nagy Lebowski és a Szex és New York sztárjait hozták össze a Stella kedvéért, de az biztos, hogy a Töki-rajongók eléggé ki vannak akadva, hogy a „folytatás” csak egy méltatlan sörreklám Carrie Bradshaw-val. A közös nevező egyébként, hogy a jövőben mind a Lebowski-, mind a Szex és New York-rajongóknak be kell érniük ezzel a reklámmal, mert egyik alkotáshoz sem készül folytatás (bár a Szex és New York 3-at sokáig tervezték), bármennyire is szeretnék a nézők.


(via Rolling Stone)