Jenna Ortegáék után a rendező is kiszállt a Sikoly 7-ből

Christopher Landon szerint a híres horrorfilm folytatásán dolgozni „álommunka volt, de rémálommá változott”. Pontos részleteket azonban nem közölt.

Christopher Landon, a Sikoly 7 rendezője az X-en (korábbi nevén: Twitter) jelentette be, hogy már több mint másfél hónapja távozott a népszerű horror-franchise legújabb részéből:

Azt hiszem, most van itt az ideje bejelenteni, hogy 7 héttel ezelőtt hivatalosan is kiléptem a Sikoly 7-ből. Ez egyeseknek csalódást fog okozni, másokat pedig örömmel tölt el. Ez egy álommunka volt, ami rémálommá változott. A szívem megszakad minden érintettért. Mindenkiért. De itt az ideje továbblépni. Nincs más hozzáfűznivalóm az egészhez, minthogy remélem, Wes [Craven] öröksége továbbra is virágozni fog, és képes lesz felülemelkedni a megosztott világ zaján. Amit ő és Kevin [Williamson] teremtett, az valami elképesztő, és megtiszteltetés volt számomra, hogy akár csak egy rövid pillanatig is, sütkérezhettem a fényükben.

Landon távozása a Sikoly 7-ből egy hónappal azután történt, hogy Melissa Barrerát, aki a franchise 5. és 6. részében játszotta a maszkos gyilkos támadásait rendre túlélő főhősnőt, kirúgták a filmből, miután az izraeli-palesztin konfliktus kapcsán palesztin párti posztot osztott meg a közösségi médiában.

 

Forrás: Fórum Hungary

 

Egy nappal később jött a hír, hogy Jenna Ortega, aki Barrera karakterének húgát játszotta, szintén távozott a produkcióból bár ennek a hátterében az áll, hogy a Wednesday 2. évadának forgatása időben pont ütközne a Sikoly 7 forgatásával.

(via EW.com)