John Travolta és Bruce Willis újra együtt

A Ponyvaregény óta először közös filmben fognak játszani.

John Travolta és Bruce Willis ugyan a Nicsak, ki beszélben és folytatásaiban egy filmben szerepeltek (bár Willis csak a hangjával, hiszen ő "szólaltatta meg" a legfürgébb nyertes spermát, majd a kisfiút, Mikey-t – magyar hangja Mikó István), de fizikailag csak a Ponyvaregényben dolgoztak együtt. Most azonban ismét a maguk valójában láthatjuk kettejüket a  Paradise City című filmben. Willis egy Ryan Swan nevű fejvadászt alakít, Travolta pedig a gonosztevőt, aki megölte a férfi apját. A női főszerepet Praya Lundberg játssza.

Forrás: Jeff Kravitz/Getty Images

 

A filmet Chuck Russell (A Maszk, A massza, Rémálom az Elm utcában 3., Végképp eltörölni) rendezi, a forgatás épp ma kezdődött Hawaii-on. A bemutató időpontjáról még nincs hír, de tekintve, hogy mindkét színész eléggé lecsúszott a ZS-kategória irányába, nem lenne meglepő, ha moziban be sem mutatnák a filmet.

Travoltát egyébként Nicolas Cage-dzsel is össze akarják hozni, méghozzá az Ál/Arc folytatásában, amit Adam Wingard (The Guest, Godzilla Kong ellen) rendez. Bruce Willis pedig mostanában csak azzal tudott bekerülni a hírekbe, hogy maszk nélkül ment a patikába, aztán jól kizavarták.

(Forrás: nme.com)