John Travolta újra forgat

A Limp Bizkit frontemberének rendezésében fog szerepelni.

A Moose című thriller első felvételeinek forgatását Alabamában kezdték meg. A film a Limp Bizkit frontembereként ismert Fred Durst saját élményein alapul, és ez lesz a zenész harmadik nagyjátékfilmes rendezése.

A Moose egy elvakult rajongóról szól (őt játssza Travolta), aki teljesen a megszállottjává válik kedvenc akciófilmes sztárjának. Moose fixációja a kezdeti leskelődésből lassanként odáig fajul, hogy teljesen fel akarja forgatni bálványa életét.

Travolta a Vadállatokban. Forrás: port

 

A forgatókönyvet Dave Bekerman és maga Durst írta, akinek a valóságban szintén volt pár évvel ezelőtt egy őrült rajongója, aki zaklatta. Travolta filmbeli célpontját Devon Sawa (Kéz-őrület, Végső állomás) alakítja.

John Travoltát rég láthattuk már a vásznon színvonalas produkcióban – legutóbb talán Oliver Stone 2012-es Vadállatokja volt említésre méltó. Azóta olyan filmekben szerepel, amiknek már a címe is árulkodó: Gyilkos szezon, Bűnös utakon, Az erőszak völgye, Bosszúra törve. Ugyanakkor sajnos nem valószínű, hogy a Moose fogja megtörni ezt a dicstelen sorozatot.


(via Variety)