Johnny Depp könnyekig hatódott, amikor állva tapsolták új filmjét Cannes-ban

A Jeanne du Barry az első mozifilmje, az Amber Hearddal zajlott rágalmazási per óta.

Johnny Depp új filmjét, melyben XV. Lajost alakítja, hét perces álló tapssal fogadták. A francia nyelven forgatott Jeanne du Barryt Maïwenn rendezte, és XV. Lajos szeretőjének a történetét meséli el. A Twitteren látható felvételen az látszik, hogy

az ováció közepette Depp a szemét törölgeti, majd megöleli a rendezőt.

 

 

A Cannes-i Filmfesztivál rendezőjét, Thierry Fremauxot többen is kritizálták, hogy Depp filmjével nyitják meg az eseményt, mivel a színész tavaly az Amber Hearddal folytatott rágalmazási per miatt került reflektorfénybe. A színész végül megnyerte a pert, Fremaux pedig így reagált a kritikákra:

“Csak egy dolgot ismerünk, az igazságszolgáltatás rendszerét, és úgy gondolom, [Depp] megnyerte az ügyet.”

De nem csak Depp, a francia rendező, Maïwenn is botrányba keveredett, miután egy újságíró feljelentést tett, hogy állítólag legköpte őt egy étteremben.

 

Még több Johnny Depp

20 dolog, amit nem tudtál Johnny Deppről

Saját faluja van, szuperhős is lehetett volna és egyszer szétvert egy hotelszobát – egy tatu miatt.

Tovább

 

 

Az egyik cannes-i sajtótájékoztatón a Marvel kapitány színészét, Brie Larsont, aki zsűritagként volt jelen, megkérdezték, hogy mi a véleménye Depp filmjéről. Larson először nem is értette a kérdést: “Ezt tőlem kérdezi? Sajnálom, de nem értem az összefüggést, hogy miért pont én válaszoljak erre.” Az újságíró ezután elmondta, hogy azért érzi relevánsnak a kérdést, mert Larson a Times Up mozgalom szószólója, amit azért hoztak létre, hogy támogassa a szexuális zaklatások áldozatait és felerősítse a női hangokat a filmekben és a sorozatokban. Larson végül próbált valamiféle választ adni a furcsa kérdésre:

“Értem. Nos, majd meglátja, gondolom, ha én is látom, de nem tudom, mit fogok érezni, ha látom.”
A Jeanne du Barry október 12-én érkezik a hazai mozikba.

(via Independent)