Johnny Depp megint drogos szerepben tündökölhet

Johnny Depp ezzel a filmmel talán visszaszerezheti renoméját, ugyanis megint egy kissé őrült embert alakít egy életrajzi filmben: az antivírus szoftverek atyját, John McAfee-t fogja alakítani.

A színészre már ráférne egy „jó kis drogos szerep”, ugyanis legjobb alakításait mindig ezekben a karakterekben hozta, ott van pl. a Félelem és reszketés Las Vegasban vagy a Betépve.

Legújabb filmjében a King of the Jungle-ban John McAfee-t fogja játszani, aki többek közt arról híres, hogy neki köszönhetjük az első, kereskedelmi forgalomba kerülő vírusirtó szoftvert. De persze nem lenne érdekes a film, ha csak erről lenne szó: McAfee cégei mellett botrányairól is hírhedt. Gyilkossági ügy, drogok, nők tarkították életét: egy ideig Belize-ben bujkált, ahova követte a Wired magazin újságírója is, és a feljegyzéseiből készül a film forgatókönyve, melyet az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy írópárosa, Scott Alexander és Larry Karaszewski jegyez. A rendezésre Glenn Ficarra-t és John Requa-t (Őrült, dilis szerelemkérték fel - írja a Geektyrant.

Egyelőre nincs hír arról, hogy mikor kezdik el forgatni a filmet, mindenesetre mi nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy Deppnek sikerül-e megújulni a szerepre.