Johnny English harmadszor is lecsap

A világ legnagyszerűbb kémje (aki Mr. Beannek álcázza magát) visszatér – és idiótább, mint valaha.

A Rowan Atkinson főszereplésével készült kémfilmparódia harmadik része a Johnny English újra lecsap (Johnny English Strikes Again) címre hallgat, és október 12-én mutatják be Nagy-Britanniában. Sztorija szerint főhősünk ugyan már visszavonult, de mivel egy cybertámadás következtében az összes fedett ügynök lelepleződött, most mégis megint szüksége van rá a hazának.

English tehát újra akcióba lendül, és ismét vele van hűséges segédje, Bough, akinek nemcsak a szokásos csetlés-botlásán kell átsegítenie a kétbalkezes-kétballábas ügynököt, hanem a modern technológia kihívásainak leküzdésében is mellette kell állnia (ahogy az a most nyilvánosságra hozott előzetesből is kiderül, Bough fáradozásai természetesen hiábavalóak), hogy a küldetés végén elkapják a cybertámadás mögött álló bűnözőzsenit.

Forrás: ITV / RTL Klub

 

Ironikus módon a szépség English oldalán (vagy inkább vele szemben) Olga Kurylenko lesz, aki volt már Bond-lány is. További meglepetés, hogy a trailer tanúsága szerint a filmben szerepel Emma Thompson is – annak ellenére, hogy az IMDb-n közzétett hivatalos stáblistán nincs feltüntetve a neve.

Ami pedig Rowan Atkinsont illeti, neki bizonyára felüdülés volt visszatérni a bohóckodáshoz, hiszen mostanában kizárólag komoly szerepben volt látható: több egymást követő (egyébként hazánkban forgatott) tévéfilmben formálta meg a franciák ikonikus rendőrét, Maigret felügyelőt. De az is lehet, hogy egyetértett a stúdióval abban, miszerint érdemes trilógiává fejleszteni Johnny English kalandjait, hiszen az első két rész egyenként 160-160 millió dolláros bevételt termelt világszerte.


(via Digital Spy)