Jön a Fegyvernepper 2, Nicolas Cage-dzsel a főszerepben

Jurij Orlovnak ezúttal lesz egy fia is, akit Bill Skarsgård alakít.

Nicolas Cage és Andrew Niccol író-rendező ismét együtt fognak dolgozni 2005-ös kultfilmjük, a Fegyvernepper folytatásán. A Fegyvernepper 2-ben Cage újra eljátssza legendás karakterét, Jurij Orlovot, Bill Skarsgård (az Az 1-2 gyilkos bohóca) pedig a fiát, Antont alakítja majd. A forgatás idén ősszel kezdődik.

A Fegyvernepper 2 fő konfliktusforrását apa és fia rivalizálása adja majd, amelynek a különös pikantériája az lesz, hogy Jurij kezdetben nem is tudja, hogy van egy felnőtt fia, aki hozzá hasonlóan belebonyolódik a nemzetközi fegyverkereskedelembe. Sőt, Anton egy kisebb zsoldoshadsereget is felállít, hogy harcba vezesse őket a Közel-Keleten.

 

Forrás: Fórum Hungary

 

Andrew Niccol így nyilatkozott a folytatásról:

„Annyi mindent megmutathatunk még ezekből a karakterekből. Platón is megmondta: »Csak a halottak látták a háború végét«. Alig várom, hogy még több időt tölthessek a szeretni való ördög, azaz Jurij Orlov, és a törvénytelen fia társaságában.

De nem ez Nicolas Cage egyetlen ikonikus filmje, amely hamarosan folytatást kap: a hírek szerint a színész A nemzet aranya franchise következő felvonásában is újra eljátssza majd a kincsek nyomában loholó Benjamin Franklin Gatest.

(via Unilad.com & Faroutmagazine.co.uk)