Jön a Thunderbolts, ez a Marvel válasza a Suicide Squadra

Állítólag Deadpool, Punisher, U.S. Agent és a Tél Katonája is szerepel az új Marvel-filmben.

Dübörög az MCU, azaz a Marvel Cinematic Universe (magyarul: Marvel Moziverzum) úgynevezett „negyedik fázisa”, amikor is Vasember halála után tovább bővül újabb és újabb filmekkel és tévésorozatokkal a szuperhősök világa. Most például megerősítést nyert, hogy a régóta pletykált Thunderbolts projekt nem egy tévésorozat lesz a sok közül a Disney+ streaming platformon, hanem önálló mozifilm, és már egy rendezőt is kerítettek hozzá Jake Schreier személyében (a forgatókönyvíró pedig Eric Pearson lesz).

A film sztorija egyelőre nem ismert. Annyit tudni csak, hogy állítólag egy csapat rosszfiú lesz az események középpontjában, akik a kormány megbízásából hajtanak végre veszélyes küldetéseket. Ismerősen hangzik? Igen, a Thunderbolts pontosan az a Marvel kérpegényekben, ami a konkurens a DC-nél az Öngyilkos Osztag. A csapat a Hihetetlen Hulk 449. számában debütált 1997-ben. Kurt Busiek és Mark Bagley alkotta meg őket, és bár a brigádban számos tagcsere volt az évek során, az alapötlet, miszerint ez egy veszélyes küldetéseket teljesítő rosszfiúkból álló elitkommandó, végig megmaradt.

Forrás: Fórum Hungary

 

Egyelőre nem erősítették meg a főszereplőkkel kapcsolatos részleteket, de várhatóan több olyan karakter is beszáll majd az akcióba, akik már feltűntek korábban a filmekben – például Zemo báró (Daniel Bruhl), Yelena Belova (Florence Pugh), Ghost (Hannah John-Kamen), Taskmaster (Olga Kurylenko), Abomination (azaz Förtelem, Tim Roth „anti-Hulkja”), U.S. Agent (az új Amerika Kapitány, akit Wyatt Russell alakít a Sólyom és a Tél Katonájában) és persze maga a Tél Katonája (Sebastian Stan). De pletykálnak arról is, hogy csatlakozik a csapathoz Jon Bernthal Punisherje, és ami talán a legfontosabb hír, Ryan Reynolds Deadpoolja is. 

(via Variety & Slashfilm)