Kiakadt a Marvel Taika Waititi pikáns képei miatt

A közösségi médiában keringő fotókon a közelgő Thor-film rendezője Tessa Thompson és Rita Ora társaságában látható félreérthetetlen helyzetben. A stúdió vezetői nem túl boldogok.

Thompson és Waititi jelenleg is forgatják a jövőre érkező Thor: Szerelem és mennydörgés című folytatást, és a jelek szerint közben eléggé egymásra hangolódtak. A szóban forgó fényképeken ugyanis a direktor, a színésznő és az énekesnő a rendező sydney-i otthonának erkélyén láthatóak, ahogy így hárman együtt csókokat váltanak egymással.

Habár a rajongók rögtön nagyon lelkesek lettek a képeket látván, a film „gazdái”, azaz a Marvel Stúdió főnökei nem voltak odáig az örömtől. Egy bennfentes szerint a fotókon látható viselkedés nem épp az, amit a cég sugallani szeretne az egyik legnagyobb franchise-ával kapcsolatban. Habár a kiwi alkotóról mindig is lehetett tudni, hogy nagy partiarc, a csoportsmárolós fényképekkel átlépett egy határt a producereknél, akik meg is rótták a dolog miatt.


Waititiról és Rita Oráról egyébként már áprilisban felröppent a hír, hogy együtt vannak, mivel együtt érkeztek a RuPaul’s Drag Race Down Under című reality műsor premierjére. Hivatalosan azonban eddig nem vállalták fel/nem jelentették be a kapcsolatot – hacsak ezek a képek nem számítanak annak. Hivatalos formában egyébként a Marvel sem kommentálta az „édeshármas”-t.

Taika Waititi olyan filmekkel futott be, mint a Hétköznapi vámpírok és a Vademberek hajszája, majd 2017-ben megrendezte a Thor: Ragnarököt, ami nagy siker lett, ezért ő dirigálhatja a Thor-franchise negyedik részét, a Szerelem és mennydörgést is, amit jövő májusban fognak bemutatni. Az alkotó időközben nyert egy Oscart: 2020-ban a Jojo nyuszival a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriájában.


(via Independent)