Kiderült az, amit minden Harry Potter-rajongó régóta tudni akar

Vajon melyik a kis varázslótanoncot megformáló sztár, Daniel Radcliffe kedvence a nyolc film közül?

A Wired Autocomplete Interview sorozatában a YouTube-on sztárok, párban vagy egyedül, válaszolják meg azokat a kérdéseket, amikre a legtöbben keresnek rá velük kapcsolatban a Google-ön. Az első kérdés pedig nem más, mint hogy melyik az annak idején a címszerepet játszó színész kedvenc Harry Potter-filmje.

Radcliffe és Gary Oldman a Harry Potter és a Főnix rendjében. Forrás: InterCom

 

„Szerettem az utolsót (A Halál ereklyéi – a szerk.), de igazán szerettem az ötödiket is (A Főnix rendje – a szerk.), ami nem olyan sokak kedvence, mint azt megtudtam.

Azért szeretem, ahogy bemutatja a kapcsolatot Harry és Sirius között,

és persze amiatt, mert nagyon sok Gary Oldman került ebbe a filmbe (ő játssza Sirius Blacket – a szerk.)” – válaszolta a kérdésre Radcliffe.

„Ez volt tehát a kedvencem. Talán még forgatni is ezt volt a legjobb. Nagyon jól éreztük magunkat, amikor ezen dolgoztunk. A válaszom tehát az ötödik film vagy A Halál ereklyéi második része” – tette hozzá a sztár, akit ezt követően még egy rakás további kérdésre is válaszol, ezért mindenképpen érdemes megnézni a tízperces anyagot.

Kiderül például a pontos magassága, hogy hogy fedezték fel a Potter-szerepre, hogy hogyan jött össze a barátnőjével, és mesél egy kicsit közelgő filmjéről, a Guns Akimbóról is, amiről mi is írtunk már korábban. Az Új-Zélandon forgatott akciókomédiában (a kérdés annak kapcsán merült fel, hogy mit keresett a színész a távoli országban – a szerk.) Radcliffe egy olyan fickót játszik, aki akaratán kívül belekeveredik egy bizarr modern gladiátorküzdelembe, miközben meg kell mentenie volt barátnőjét is, akit elraboltak.


(via NME)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu