Kiderült, hogy hívják De Niro meglepetésgyerekét, fotó is van róla

A CBS reggeli műsorában még a fotóját is bemutatták.

Megírta a Port.hu is a héten, hogyan derült ki, hogy a 79 éves Robert De Niro hetedszerre is apa lett. A színészlegenda épp a legújabb filmje, az Ürömapa kapcsán adott interjút az Entertainment Tonight Canadának, amikor is kijavította a riportert, aki hat gyermekéről kérdezte a sztárt, mondván, hogy valójában már hét gyermeke van.

Akkor még az újszülött neme sem derült ki, de a CBS Mornings csütörtöki epizódjában Gayle King műsorvezető elárult néhány részletet, sőt, az április 6-án született kis Gia Virginia Chen-De Niro fotóját is bemutatta.

 

 

King elmondta azt is, hogy De Niróval és párjával, Tiffany Chennel madarat lehetne fogatni, annyira boldogok, és hogy a baba "tervezett" volt. Ezt a kérdést már az Ürömapa május 9-i premierjén is feltették a színésznek, aki így válaszolt:

Hogy lehet ilyesmit nem tervezni?"

De Niro párja a harcművész Tiffany Chen, akivel 2015-ben, A kezdő című vígjáték forgatásán ismerkedett meg. Először 2021 augusztusában látták őket nyilvánosan együtt, évekkel azután, hogy a színész 2018 novemberében elvált a feleségétől, Grace Hightowertől.

De Niro legidősebb gyereke, Drena egyébként már 51 éves, ő a Diahnne Abbott-tal való első házasságából származik, ahogy a 46 éves Raphael is. Egykori barátnőjével, a modell-színésznő Toukie Smith-szel közös ikerfiai, Julian és Aaron 1995-ben mesterséges megtermékenyítéssel fogantak meg, és egy béranya hozta őket a világra. Hightowerrel közös gyermekei: a 24 éves Elliot és a 11 éves Helen Grace.

via: Independent