Kijött egy új Bosszúállók-részlet, a régi tagok Marvel Kapitányt cinkelik benne

Hadigép és a többiek felhánytorgatják neki, hogy hol a csudában volt az előző pár évben. Thor viszont a védelmére kel!

Két hét múlva, április 25-én végre itthon is mozikba kerül majd az idei év legjobban várt képregényadaptációja, a Bosszúállók: Végjáték. A Marvel épp ezért rátett még egy lapáttal az eddig is maximális fordulatszámon száguldó marketinggépezet kohójába, és egy új videóval mutatja be, hogyan fogadja a Bosszúállók csapata Marvel Kapitányt. Íme:

A jelek szerint tehát Carol Danvers beilleszkedése a már jó ideje összeszokott szuperhőscsapatba nem lesz zökkenőmentes. Marvel Kapitány szerint ugyanis az előző összecsapásban (vagyis a Végtelen háborúban) azért nem verték le Thanost, mert ő még nem volt Bosszúállók-tag. Hadigép (Don Cheadle) viszont teljesen jogosan kérdezi meg tőle (ami azért a fanokat is eléggé foglalkoztatja), hogy vajon Marvel Kapitány akkor miért nem jött segíteni, amikor űrlények akarták leigázni a Földet (lásd: Bosszúállók 1) vagy amikor Ultron egy teljes robotlégió élén keménykedett (Bosszúállók 2). A válasz egyébként erre természetesen az, hogy azért nem láthattuk a korábbi filmekben, mert a Marvel Studios akkor még nem találta ki, hogy ezt a karaktert is átemelik a képregényekből a filmes univerzumba. A mozis válasz meg az, amit Brie Larson mond: nem ért rá, mert épp egy másik bolygót kellett megmentenie a galaxis túlfelén.

Marvel Kapitány egyedül Thornak szimpatikus, egyrészt azért, mert a szeme se rebben, amikor elhúz mellette a viharisten brutális erejű pörölye, másrészt pedig azért, mert Danvers terve egyszerű, mint a vikingagy: el kell venni Thanostól a Végtelen Köveket, és azokkal meg nem történtté tenni az univerzum felének elpusztítását. (via Independent)