Kristen Stewart sosem fog Marvel filmben szerepelni

Legalábbis, ha nyilvános helyen megfogja a barátnője kezét. Márpedig megfogja, hiszen biszexuálisként határozza meg magát, most is épp egy lánnyal jár.

Az Alkonyat filmekkel berobbant színésznő már évekkel ezelőtt előbújt melegként, de most egy, a Harper’s Bazaarnak adott interjúban ismét a szexualitásáról mesélt. Korábban a sztárnak férfi élettársai is voltak (sőt hatalmas botrány lett belőle, hogy amikor játszott a Hófehér és a vadászban, megcsalta barátját, egyúttal Alkonyat-beli partnerét, Robert Pattinsont a filmet rendező Rupert Sandersszel), de egy ideje kizárólag nőkkel randizik.

„Mindannyiunkban megvan a kettősség, és ez az egészben a legnagyszerűbb”

– mondta most Stewart a magazinnak, visszautasítva, hogy pontosan definiálja, hogy akkor ő most leszbikus vagy biszexuális. Ennél sokkal meghökkentőbb volt azonban, amikor a színésznő arról mesélt, hogy egyszer azt a „jótanácsot” kapta, hogy inkább titkolja a szexuális irányultságát, ha jó szerepeket akar kapni.

Forrás: Andrew Toth / Getty Images for Museum Of Modern Art

 

„»Tégy magadnak egy szívességet, és ne mászkálj a barátnőddel nyilvános helyen úgy, hogy fogod a kezét, és akkor esetleg kaphatsz egy szerepet egy Marvel filmben!«

De én nem igazán akarok ilyen emberekkel együtt dolgozni” – jelentette ki a sztár, aki azóta is nagy kedvvel hány fittyet erre a jóindulatú figyelmeztetésre, hiszen új barátnőjével, Dylan Meyer forgatókönyvíróval már csókolózni is látták.

A beszélgetésből nem derült ki, pontosan ki javasolta ezt a felháborító dolgot a sztárnak, de ha a Marvelhez közeli munkatárs, akkor remélhetőleg már hosszú évekkel ezelőtt történt, hiszen azóta némiképp megváltozott a cég hozzáállása a témához. Jelenleg is készül az Örökkévalók című képregény-adaptációjuk, amelyben nemcsak bemutatkozik a Marvel mozis univerzumának első, nyíltan meleg szuperhőse, de az egyik főszerepet az az Angelina Jolie játssza, aki szintén biszexuálisként határozza meg magát.


(via Uproxx)