Leonardo DiCaprio és Robert De Niro szerepet ajánl a rajongóknak Scorsese készülő filmjében

Az életre szóló kalandért mindössze adakoznunk kell a koronavírus következményei ellen küzdő szervezeteknek.

„Nemrégiben elindítottuk az AmericasFoodFund alapítványt, hogy lehetővé tegyük a rászoruló családoknak, hogy ételhez jussanak ebben a kritikus időszakban. A legsebezhetőbb közösségeknek most nagyobb szükségük van a támogatásunkra, mint valaha. Ezért arra kérünk, segíts nekünk az AllinChallenge kihívásban.

Ha egyszer is elgondolkodtál rajta, milyen lehet a nagy Martin Scorsese-vel, Robert De Niróval és velem dolgozni, itt a nagy lehetőség.

Robert és én hamarosan egy új film, a Killers of the Flower Moon főszerepeit fogjuk alakítani, Martin Scorsese rendezésében. Szeretnénk felajánlani egy pici szerepet nektek, és így lehetőséget kaptok eltölteni egy napot a forgatáson hármunkkal, és természetesen a díszbemutatón is részt vehettek.

Hogy részt vehessetek, kérlek, látogassatok el az allinchallenge.com oldalra, és adományozzatok bármekkora összeget, amennyit tudtok. Az adományok száz százaléka a Mealson Wheels America, a No Kid Hungry, az Americas Food Fund és a Feeding America alapítványokhoz kerül” – mondja el felváltva az Instagramra kirakott videón DiCaprio és De Niro. És mivel az adományozást egy kihívásba csomagolták, előbbi színész Matthew McConaughey-t és Ellen DeGenerest, utóbbi pedig Jamie Foxxot hívja ki.

DeGeneres már el is fogadta a kihívást, és egymillió dollárt adományozott DiCaprióék szervezetének, McConaughey pedig azzal csatlakozott, hogy szintén a rajongókat buzdítja adakozásra, és a felajánlást tevők egyike vele együtt vehet részt a Texasi Egyetem focimeccsén. Az Instagram videóban említett film, a Killers of the Flower Moon egyébként az 1920-as években játszódik, és arról a gyilkosságsorozatról szól, ami az osage indián törzs tagjait érintette, és a J. Edgar Hoover vezette, akkoriban alakuló FBI is beszállt a nyomozásba.


(via Independent)