Liam Neesont új oldaláról ismerhetjük meg

A sok kőkemény akciófilm után egy romantikus drámában láthatjuk. Nézd meg a szívhez szóló előzetest!

Idén Bálint-napon mutatják be az amerikai mozik az ír színész új filmjét (amit a brit nézők már láthattak, és nem tudni, hozzánk eljut-e hivatalosan valamikor), az Ordinary Love-ot, amiben a Fantomszálból ismert Lesley Manville-lel együtt szerepel. Neeson utoljára 2003-ban vállalt romantikus szerepet, ez volt az Igazából szerelem című romkom, ám ezúttal egy romantikus filmdrámáról van szó.

Forrás: YouTube / Universal Pictures

 

Az Ordinary Love sztorija szerint Tom és Joan középkorú pár, akik mélyen szeretik egymást, és remekül megvannak együtt, békésen várják egymás oldalán a csendes öregséget, ám ezt drasztikusan félbeszakítja egy nem várt, tragikus esemény: az asszonyt mellrákkal diagnosztizálják. A film annak a története, hogyan néz szembe ezzel a szerencsétlenséggel a két ember, hiszen minden bátorságukat, humorérzéküket és egymás iránt érzett összes szerelmüket össze kell szedniük hozzá.

A mű pedig nem kizárólag Neeson miatt érdemes a figyelmünkre. Forgatókönyvírója ugyanis a neves ír drámaíró, Owen McCafferty: ő jegyzi például a Mickybo meg én című bűbájos alkotás eredetijéül szolgáló színdarabot is. A rendezők pedig a Lisa Barros D’Sa – Glenn Leyburn alkotópáros (Eszetlenek, Good Vibrations).


(via Collider)