Margot Robbie és Ewan McGregor is remekül szórakozik a Harley Quinn film előzetesében

Nézd meg a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) első előzetesét! Garantált a két perc őrület!

2020. február 6-án mutatják be a magyar mozik a 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztag spin-offját, ami kizárólag annak legmenőbb karakterére, Joker barátnőjére, azaz a csodálatos Margot Robbie által megformált Harley Quinnre fog koncentrálni.

A Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) sztorija szerint az őrült lány szakított Jokerrel, és most saját emancipációjára törekszik. Mikor egy gonosz bandavezér, Black Mask (Ewan McGregor alakításában) elrabol egy Cassandra Cain nevű fiatal lányt, összeáll három nem kevésbé őrült és veszélyes barátnőjével, és a tettek mezejére lépnek.

Harley Quinn, a Fekete Kanári, a Vadásznő (Mary Elizabeth Winstead) és Renee Montoya (Rosie Perez) kipróbálják, milyen érzés a jó oldalon harcolni. Eközben úgy tűnik, Black Mask valamiképpen Harley Quinnt is magának akarja.

„Miss Quinn csak az enyém”

– mondja, majd azt is hozzáteszi, ő is kell a lánynak, miközben Edith Piaf szerelmes dala, a Hymne à l’amour szól.

És hogy az emancipáció is teljes legyen: az előzetes epilógusában Quinn arra oktat egy fiatal ázsiai lányt (feltehetően az elrabolt Cassandra Caint), hogy ne mondja egy nőre azt, hogy „tyúk”. „Jöhet a csaj, a hölgy, a bige, esetenként a szuka” – így Harley. „Szuka? Neked az belefér?” – hangzik a lány válasza, majd Harley Quinn csattanós módon tesz pontot a vita végére. Az előzetesnek már elérhető a szinkronos verziója is, lásd cikkünk második videóját.


(via Independent)