Mark Hamill csúnyán elspoilerezte az új Star Wars-film nagy meglepetését

Emellett két új videó is kijött a Solóhoz. Íme az elmúlt napok legfontosabb Star Wars-hírei.

Vigyázat, spoilerveszély!

Bár Mark Hamill még mindig sok interjút ad, pár hete már nem Az utolsó Jedikrőlhanem a május 24-én nálunk is mozikba kerülő Solo: Egy Star Wars-történetről szólnak a Star Wars-hírek. Össze is gyűjtöttük a legérdekesebbeket!

  • Mark Hamill pár nappal ezelőtt egy podcast vendégeként véletlenül elspoilerezett egy fontos dolgot a Solo-mozifilmből. Vagy pont hogy direkt kotyogta el, mert ő is és a Disney marketingesei is tudták, hogy azonnal fel fogja kapni a kiszivárogtatását az internet? Akárhogy is történt, a lényeg az, hogy a C-3PO aranyjelmezébe bújt Anthony Daniels is fel fog tűnni egy cameo erejéig a Solóban, mivel eddig az összes filmben benne volt, a nyolc mozifilm mellé a Zsivány Egyest is ideértve. (via Geektyrant)
  • Rajongók jelentik: Az utolsó Jedik képregényváltozatában (Star Wars: The Last Jedi Adaptation #1) Luke sokkal több időt beszélget régi barátjával és harcostársával, Csubakkával, mint a filmben. A vuki és Rey mondják el neki többek között azt is, hogy Hant a saját fia, Kylo Ren ölte meg, az idős Luki viszont nagyon szomorú és dühös lesz, amiért ezt neki tudnia, éreznie kellett volna az Erőn keresztül, csak hát ugye tudatosan elvágta magát a mindent átható energiamezőtől. Csubi ezután egy nagy vukiöleléssel próbálja vigasztalni öreg barátját - így azok a rajongók is megnyugodhatnak, akik valami hasonló, érzelmes jelenetet vártak volna a Star Wars 8-tól is. (via Movieweb)
  • Kiszivárgott a Solo: Egy Star Wars-történet hivatalos filmzenei albumának összes számcíme. Ebből a rajongók máris olyan vad következtetésekre jutottak, mint hogy Han nem is egy szabakk parti során nyeri el Landótól a Millenium Falcont, hanem egy Corellian Spike nevű kockajátékon, ahol azokkal a kockákkal nyer, amiket később a Falcon pilótafülkéjében akaszt ki kabalának. Valamint van egy olyan konteó is, hogy a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke nemcsak Han barátnőjét, Qi'rát fogja a filmben alakítani, de ő lesz az ezüst sisakos fejvadász, Enfys Nest is! (via Movieweb)
  • A rajongók már most azon agyalnak, hogy Jabba, a jó öreg hutt gengsztervezér is benne lesz az új Solo filmben. Legalábbis szerintük erre utal egy félmondatban Paul Bettany karaktere, Dryden Vos, aki felbéreli egy nagy balhéra Hant és a csapatát. (via Geektyrant)
  • Két új videó is kijött a napokban a Solóhoz. Az egyikben Csubakka nagyon ideges lesz, amikor Han mentora, Beckett (Woody Harrelson) holosakkozni tanítja, a másikban pedig először találkozik össze egy nagyon vicces kártyabarlang-jelenetben a későbbi két országos cimbora, Han Solo és Lando Calrissian. (via Geektyrant)